Devlet Hastanesinde kürtaj olan var mı süreç nasıl ilerliyor

Ben oldum 1 hafta sonra kontrol e çağırdı herşey yolunda dedi kürtajdan sonra 10 güne yakın az az kanamam oldu 1 ay sonra da normal regl oldum.

Ameliyat önlüğü giydirip işlem odasına aldılar tam anesteziyle uyutularak oldum bittkten sonra ağrım sancım hiç bişeym olmadı çok şükür normal yürüyüp yarım saat sonra evine gidebilyosun ama özelde benim arkadaşım oldu onun normal kıyafetleriylr yaptılar 🤣🤣

Lilo ben şehir hastanesinde oldum ama benim 17 haftalık normal doğum şeklinde sonlandırma oldu icerde parça kalınca kürtaj olcak dediler uyutuyorlar zaten yanınıza yedek alt pijama alın çünkü kontrol oluyor kan oluyor kirleniyor sürekli ama uyuduğunuz için acı falan olmuyor

• Lilo bunu yanıtladı.

Bende şehir hastanesinde oldum bi türlü de emin olamadilar bekleyelim dediler baktılar kalp atışı yok bida bak bida bak kanamam arttı ağrım çoktu yatırdılar gece 10 dan sonra sırayla aldılar 6 hasta falan vardı önlük giyiyosun zaten uyutuyolar ben çok ağrıyla uyandım çok korkarak gitmiştim hiç beklemiyodum zaten iki gün içinde herşey tersine dönmüştü Allah yardımcın olsun korkmaya çalış

Lilo ben olmadım ama arkadaşım oldu ben yanındaydım özelde klinikte oldu o narkoz verdiler uyuttular 45 dk sürdü girmesi çıkması kendine gelmesi uzun ve ağrılı birşey değildi. Sonra benim 4 aylık bebeğim kalbi durdu sonlandırıldı yanımda da kürtaj oldun kız kalıyordu oda aynı gitti geldi yemeğini yedi iyiydi çok 1 saat sürdü onunda devletteydik

• Lilo bunu yanıtladı.

HurremSultan bebek ölümüne gülmedim dikkatli okuduysan normal kıyafetle olduğu için güldüm. Ayrıca ben Bebek kaybettim gülersem de benim bileceğim iş yargılamak sizi ilgilendirmez 😊

Lilo hayır hayır hayır tam narkoz veriyorlar rahat oll çok kolay l

sogukahveee üslubunuz çok yanlış. İstediğiniz savunmayı yapın. Böyle hassas konularda dikkat edilmesi gereken şeyler vardır. Rabbım kimseyi evlatla sınamasın. Okurken rahatsız oldum. Belirtmek istedim..

Ben de olmustum maalesef🥺 ama narkoz falan olmadı ağızdan ve vajinadan hap vermislerdi kanamam başladı ve sonrasında kürtaj keske narkoz falan olmus olsaydı

• Lilo bunu yanıtladı.

HurremSultan teşekkür ederim uyarınız için ama bebeğini kaybeden benim ben yaşadım o acıyı ve telaffuzumda hiç sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben özellerde kıyafetle yapılan kğrtajdan bahsediyorum ona gülüyrum.siz bebek ölümü diyosunuz. Ben bebek ölümüne güldüğüm bi msj göremiyorum

Lilo evet devlette oldum 2 sene olacak bebek içimde erimiş doktor öyle dedi kese kendisi buyuyormus icinde bebek olmadan onu almıştı

Lilo ben bildiğim kürtaj narkozka oluyor, ama bazen parası az olsun diye narkozsuz yaptıranlar da var