Bsrkaya bak benim ellerim ayak bileklerim incedir çok sever kendisi hamileliğimde bile şişmedi hani vücudumda orantılıdır işte ne bilim ya kalçası büyük yada göğüsleri büyük falan değilim beni gören kiloyu çok güzel taşıyorsun sen derler ama bilmiyorum eşim arada bırakıyor beni 🥲🥹

Bsrkaya bende kocaman dik göğüslerim olsun çok isterim hatta bi sene falan geçsin yaptırmayı düşünüyorum 🥲

Dogruu43 estağfurullah canım ne demek sıkılmak seve seve okudum 💞bende 68 kiloyum şu anda herkes çok iyi diyor ama ben 60 olmak istiyorum da işte 60 a düşünce de dediğin gibi yüzüm gözüm çöküyor küçücük duruyorum ama bu şekilde biraz da olsa iri duruyorum

She_angel 😂😂seni de kendine benzetmeye çalışıyor kanma oyunlarına ama biraz alsan bence yakışır sana hani gözümde canlandırdım da biraz çünkü boyun uzun mesela ben 1.58 kilomda 68 herkes hatta eşimde dahil fiziğin çok güzel diyor ama sonra em az 15 kilo vermen lazım diyor ay bilemedim bu adam beni delirtecek sabah sabah gidip terlikle ağzına vurasım geldi bak 🫠

Babyface senin kocan eşittir benim kocam ne istediklerini bilmiyorlar galiba geceleri fiziğine bayılıyorum çok güzel der gündüz de kilo ver ama sağlığın için ver benim için değil der 😂🥹

Buzlulimonatam valla yol benim ki direk işi düşer senden güzeli yok işi biter yada aklına bişe düşer kilo var şu göbeğe bak utanmıyon mu😫 üf naparsa yapsın yaaa kiloyu kendime vercem ona mı

Babyface aa yok asla işte göbeğin var şuran var buran var demez vücudun orantılı der çok güzel der ama sonra sprduğumda da 15 kilo ver der 😂🫠

Dogruu43 çok haklısın ama vericem galiba şnsanlar kiloyu yakıştırıyor tamam güzel ama bende zayıf çıtı pıtı olmak istiyorum buhar olup kaybolmak istiyorum çok mu şey istiyorum 😂🥲