Buzlulimonatam ben kuru kemik kuru götlüyüm
Eşim biraz daha toplu olmamı istiyor ama çok da değil ben şuna 1.68 56 kiloyum 59 dum bir haftada üç kilo vermişim oğlum sayesinde iştah kapandı
Ben valla fiziğimin manken gibi olmasını istiyorum kilo sevmiyorum hiç
Popom havada belim incedir hep en sevdiğim eşimde
Sever ama bana günahı geliyor galiba hep yememi istiyor yada o kilolu bende onun gibi oluyım istiyor bilemedimmmmm

Buzlulimonatam kilom var valla doğumdan sonra kaldı gitmiyor boyum 158 kilom 72 malesef
    Ha önceden balıketliydim kocam lafta çookk zayıflıktan hoşlanmıyor balık etli seviyor ama sanırım benim balığımdan değil🤣🤣🤣🤣 nişanlıykende balıketliydim kilomda yakışıyor şimdi (yağ kas oranı var ozmanalar löpür löpür değildim ama şimdi göbeğim bıngıltoş )
    Ama arada zayıfla derdi zayıflardım kilo al derdi
    Sanırım o ne istediğini bilmiyor🤣🤣🤣🤣
    Neysem genel olarak ele avca gelecek ama çokta avuçtan taşmayacak kadar seviyor galiba😂😂😂

She_angel ayy kilon boyun çok güzell kızzz maşAllahhhh benim gibi şişko olsan ozamanda ver kg derdi boşver aen çok iyisib😍😍😍

Dogruu43 ayyy bacım gel beraber kilo verelim bende 72 kiloyum bi 65i 60 ı görsem 57-55i zorlicamsa şu 70lerden bi düşmem lazım

Babyface ben düşünüyorum zaten ya bayramdan sonra sürekli olarak bu zayıflama işini hayatıma oturtmayı. 60 a falan düşsem sonra 55 e düşüp daha da kilo vermek istemiyorum veremem zaten ama şu bayram bı geçse baslicam artık inşallah verebilirim

Hayatonemsemeyedegmez ben kendimi beğeniyorum aslında zayıflayınca her yerim soluyor ama bir yandan da şu çıta gibi çıtı potu bayanlara özeniyorum 🥲😂

Bsrkaya bak benim ellerim ayak bileklerim incedir çok sever kendisi hamileliğimde bile şişmedi hani vücudumda orantılıdır işte ne bilim ya kalçası büyük yada göğüsleri büyük falan değilim beni gören kiloyu çok güzel taşıyorsun sen derler ama bilmiyorum eşim arada bırakıyor beni 🥲🥹

Bsrkaya bende kocaman dik göğüslerim olsun çok isterim hatta bi sene falan geçsin yaptırmayı düşünüyorum 🥲

Dogruu43 estağfurullah canım ne demek sıkılmak seve seve okudum 💞bende 68 kiloyum şu anda herkes çok iyi diyor ama ben 60 olmak istiyorum da işte 60 a düşünce de dediğin gibi yüzüm gözüm çöküyor küçücük duruyorum ama bu şekilde biraz da olsa iri duruyorum

She_angel 😂😂seni de kendine benzetmeye çalışıyor kanma oyunlarına ama biraz alsan bence yakışır sana hani gözümde canlandırdım da biraz çünkü boyun uzun mesela ben 1.58 kilomda 68 herkes hatta eşimde dahil fiziğin çok güzel diyor ama sonra em az 15 kilo vermen lazım diyor ay bilemedim bu adam beni delirtecek sabah sabah gidip terlikle ağzına vurasım geldi bak 🫠

Babyface senin kocan eşittir benim kocam ne istediklerini bilmiyorlar galiba geceleri fiziğine bayılıyorum çok güzel der gündüz de kilo ver ama sağlığın için ver benim için değil der 😂🥹

Buzlulimonatam valla yol benim ki direk işi düşer senden güzeli yok işi biter yada aklına bişe düşer kilo var şu göbeğe bak utanmıyon mu😫 üf naparsa yapsın yaaa kiloyu kendime vercem ona mı

Babyface aa yok asla işte göbeğin var şuran var buran var demez vücudun orantılı der çok güzel der ama sonra sprduğumda da 15 kilo ver der 😂🫠

Dogruu43 çok haklısın ama vericem galiba şnsanlar kiloyu yakıştırıyor tamam güzel ama bende zayıf çıtı pıtı olmak istiyorum buhar olup kaybolmak istiyorum çok mu şey istiyorum 😂🥲