Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen hani öyle bi laf varya kuru götlüler diye ondan yoksa asla hakaret veya kötü amaçlı değil 💞merak ediyorum eşiniz yok ya ben kilolu seviyorum diyip gerçekten seviyor mu yoksa zayıf olsa daha mı iyi olur diye düşünüyor
Sorum yukarıda
Sorum aşapıda kalmış pardon 😂
Buzlulimonatam Aşk olsunn niye kilolara balık etli diyorsun da kibarlastirip biz zayıf mankenlere kuru götlü diyorsun 😅 şaka bir yanaaa kuru götlü mu diyorsunuz bilmiyorim artık ama kuru götlüyümm 🤭 zayifimdir yaniii vücudum çok orantılı veeee benim eşim asla kilo almamı istemiyor kilomu çok beğeniyor ve zayıf sever yani ideal kiloda sever , kilolu sevmiyor 🙈 azcıcık göbeğim çıksın Büşra göbeğin çıkmış der 🤭
Buzlulimonatam Ben balık etliyim. Çocukluğumdan beri dolu bedenliyim. Ne kadar zayıflasamda öyle manken gibi olamam. Açıkçası umrumda bile değil eşim balık etli mi sever kuru götlümü.. Benden önce hayatında hep manken gibi kızlar olmuş, hepsi fit 1.90 boyunda. Muhtemelen o da manken vücuttan hoşlanıyordur. Bana hiç söylemedi şimdiye kadar kilolusun falan. Söyleyemezde çünkü kendisi öyle fit big boy değil. O manken kızlarda neyine kapılıp eşimle ilişki yaşamışlar o ayrı komik durum.
Bsrkaya yaa özür dilerim aşkım o zaman bize de koca götlüler diyim 😅
Bsrkaya benim de diyete girerim gerek yok fiziğin çok güzel der kilom nasıl derim en az bi 15 kilo ver der çözemedim adamı 🥲🫠ama kilomu herkes çok beğenir biraz balık etli koca götlüyüm zayıflık yakışmıyor kilo yakışıyor bana :)
MedavikPastam aura meselesi dermişiim 😂😂şaka bi yana bende kendimi bildim bileli tombiktim ve dışardan görenler asla zayıflama kiloyu en güzel sen taşıyorsun derler 🤭
Buzlulimonatam bazıları baya balık etli olmak isterken bazılarıda senin deyiminle kuru göt istiyorlar ama ben fizim 68 ken gecen tartım 60 olmusum üzüldüm açıkcası 70 çok istiyorum birazda boy var bana 70 çok iyi durur ne çok ne az yani almasamda sorun degil 👍🏻 önemli olan senin kendini beğenmen bebeğimm sen kendini begensen esinde seni beyenir hayranlık duyar❤️
Buzlulimonatam banada öyle derler, doğuştan balık etliyiz biz hahah ben 4 kilo doğmuşum😂
Buzlulimonatam her kilo vermek istediğimde gidip çikolata cips alıyor . Zayıf sevmiyor
- Düzenlendi
Buzlulimonatam kız iyisin diyip de bı 15 kilo ver demenin arasındaki uçurum peki 🤦🏻♀️ hani az bir kilo da demiyor bı 5 6 kilo falan da değil 15 kilo ne anacımmm 😅 yokk askımm herkese zayıflık yakışmıyor zaten, benim çevremde var öyle balık etli. Ben bile diyorum sana zayıflık gitmez sana kilo yakışıyor diye kime ne yakışıyorsa o oranda kalmalı bence veee balık etliler de çok iyi oluyor yani fizikleri orantılı balık etleri çok sexi duruyor bencee 😌 ben aslaa olamamm balık etli lugatima aykırı 🤭 alamıyorum zateenn 🤦🏻♀️ mesela ben göbeğe karşıyım asla göbeğim çıkmayacak ☺️ ve bileklerim ince olacak ayak bileklerimde öyle parmaklar uzun ince kendimi böyle çok seviyorum amaa meselaa kafam kadar göğüslerim olsun isterdimm 😅
Buzlulimonatam 2 gün önce falan bir post açmıştım kiloma duyduğum rahatsizlikla ilgili konuda tazeyken hemen yazayım dedim 😂 bana kalırsa ben balık etli olmayı ve balık etli insanları çok beğeniyorum . Ama kimi insanda zayıflığı cok güzel taşıyor manken gibi. Kimine zayıflık yakışmıyor kimine kilo. Ben geçen yıl falan 58 kiloydum ve balık etliydim. Şuan 70 kiloyum ve aşırı kilolu gruba girebilirim çünkü boyum çok uzun olmadığı için 70 kilo bende bağırıyor. Ama o 58 kilo iken balık etli olduğum hallerimi çok arıyorum bana zayıflık yakışmaz mesela direk suratım çöker o yüzden bana balık etli olmak yakisiyor. Bayramdan sonra nasip olursa düzenli bir tempoyla en azından 10 kilo verip 60 a düşmeyi hedefliyorum. Eşime gelirsek eşim beni balık etli hallerimle tanıdı ve beğendi arkadaşına bu kızla evlencem demiş tabi o zamanlar balık etkide olsak kendimize bakiyoruz bebek gibi bakımlar makyajlar 😂 ah anacım anılarım depreşti 😂😂 yorumum da git gide uzuyor 😂 umarım okurken sıkılmazsın. Her neyse 😂 eşim benim kilo vermemi istemiyor ben bu şekilde begeniyorum diyor ama iç dünyasını bilemem. Benim için önemli de değil açıkçası çünkü ben hedefledigim kiloya dusup , kıyafetlerimin tekrar yakistigi donemlere dönüp ozguvenimin tavan yapmasını istiyorum eskisi gibi. Bu kilo olayı çok psikolojimi bozdu devamlı ağlıyorum çünkü ben ömrümde 70 kiloyu görmedim kendimde 60 Ken bile rahatsız oluyordum su an obezite gibi hissediyorum. Bu sekilde ağlayıp rahatsızlık duyduğumdan dolayı eşim ben beğeniyorum ama kendini iyi hissedeceksen kilo ver karar senin diyor . Ohhh bitti uzun uzadıya oku artık 😂😂😂
Buzlulimonatam ben kuru kemik kuru götlüyüm
Eşim biraz daha toplu olmamı istiyor ama çok da değil ben şuna 1.68 56 kiloyum 59 dum bir haftada üç kilo vermişim oğlum sayesinde iştah kapandı
Ben valla fiziğimin manken gibi olmasını istiyorum kilo sevmiyorum hiç
Popom havada belim incedir hep en sevdiğim eşimde
Sever ama bana günahı geliyor galiba hep yememi istiyor yada o kilolu bende onun gibi oluyım istiyor bilemedimmmmm
Buzlulimonatam kilom var valla doğumdan sonra kaldı gitmiyor boyum 158 kilom 72 malesef
Ha önceden balıketliydim kocam lafta çookk zayıflıktan hoşlanmıyor balık etli seviyor ama sanırım benim balığımdan değil🤣🤣🤣🤣 nişanlıykende balıketliydim kilomda yakışıyor şimdi (yağ kas oranı var ozmanalar löpür löpür değildim ama şimdi göbeğim bıngıltoş )
Ama arada zayıfla derdi zayıflardım kilo al derdi
Sanırım o ne istediğini bilmiyor🤣🤣🤣🤣
Neysem genel olarak ele avca gelecek ama çokta avuçtan taşmayacak kadar seviyor galiba😂😂😂
Hayatonemsemeyedegmez ben kendimi beğeniyorum aslında zayıflayınca her yerim soluyor ama bir yandan da şu çıta gibi çıtı potu bayanlara özeniyorum 🥲😂
MedavikPastam valla bende yaa ömrüm boyunca bana heo zayıfla dediler hiç kilo al dediklerini duymadım 😂
Cicekliperde 😂çok iyiii