buzdankalpler Hayatonemsemeyedegmez banyoda yer olsa ben de yaptırcam küvete su doldurup ooh gelsin ateşli dakikalar
She_angel Hayatonemsemeyedegmez barıştık kız dün gene tam küsecektim hey heylerim üzerimdeydi dingilendim kendimi 🤣🤣🤣🤣 Valla benim en sevdiğim ben yatakta eşim ayakta olması bence çok güzel bide cowgirll iyi ya misyoner de güzel bence hepsi güzel 🤣🤣🤣
Sevde_20 Hayatonemsemeyedegmez dimi erkeklerde en az bizim kadar seviyor mest oluyolar o pozisyonda 😛💗
Sevde_20 Buzlulimonatam o kadar güzel bişey ki size de aktarabildiysem o duyhuyu ne mutlu bana 😂😂😂😂😂😂😂
Buzlulimonatam Hayatonemsemeyedegmez dogy bide benim üstte olduğum bunları seviyorum yaaa diğerlerini beceremiyorum saçma sapan şekillere giriyoruz hiç Gerek yok bildiğimizden şaşmayız 😂
Hayatonemsemeyedegmez Buzlulimonatam ayy dogg bende çok seviyorumm birseyler oluyo bana titreme geliyoo🤣🤭🔥
Sevde_20 kimkibu hayır cowgirl kovboy demek yani ata biner gibi eşinin üstüne çıkıyorsun ileri geri yapıyorsun o şekilde o yüzden adı cowgirl🔥