Babyface Cicikiz ben bu hafta + 300 gram 🤣🤣🤣 Neyse 72olmadım ya bunada şükür 71.05dim 71.35 olmuşum Kızzz ne üzülüyorsunnn haftaya bak 67sin
Babyface Birisii kızz alşam meyve yenir miii Tamam kuruyemiş sağlıklı ama çiğ olucak ve sayısı olucak bazı şeylerin porsiyonlarını küçültüp yediğimiz saatleri değişirsek bol su içer birazda hareket eklersek zayıflicaDa işte yiyoz bacım dayanamıyoz🤣
Babyface Birisii hayırrr meyve şeker şeker de direk ödem ve aonra yağğ Ben tatlı aşığıyım bakma bende yiyorum ama yeme sen
Babyface Cicikiz kız gider delisinnn Bak gör en haftaya 69u görcem bugün 71.35dim ya zorluyorum kendiöi hadi bakam Sende dikkat et görceksin bak 67yi
Babyface Cicikiz sen süpersin👏🏻👏🏻👏🏻 Bakim tartı bulabilirsen biraz cozuttum memlekwte gelme rehavetiyle🙊🙊🙊
mavikelebekk__ Babyface 48 le hamile kaldım 70 le doğum yaptım şişmiştirim diye düşünmüştüm ama doğumdan çıktım ertesi gün 65 kiloydum🥲 Az az ekmek tüketerek tamamen ekmeği çıkarmayı hedefledim. Bebeğim 5 aylıkken 60 kiloydum ve dr önerisiyle emzirmeyi bıraktım. Çok fazla iştahlı bir insan değilim ztn. Abur cubur yemedim dışardan asla bişey yemedim. Şuan oğlum bir yaş oldu 52 kiloyum 😇
Cicikiz Babyface olsun canım yaparsın ben aşırı motive oldum dün eşimle gezmeye gittik tavuk dünyasına girdik malüm aşırı kalorililer en düşüğü 839 kalorimi ne düşün onu yedim sabahtan belliydi zaten akşam cıkacagımız gündüz kahvaltıda sadece yulaf meyve yedim yoğurt yedim o kadar dengelemişimdir herhalde
Miniminyon_pasaannesi Babyface abur cubur tıkınma yemek hepsini çok sevdiğim için kendimi tutamiyordum int bi toz aldım sağolsun hiç birşey yedirmuyor o sayede aralıklı oruç şeklinde sabah kahvaltı akşam 6 kadar yemek sonrası sadece su şeklinde 5 kg verdim devam ediyorum bakalm ins
Poyraztaha30 Babyface diyetisyene başladım bu ikinci haftam aralıklı oruç yaptırıyo ilk hafta 4.100 gram verdim bu hafta daha 1 kilo gitti keşke 2 olsa 🥲
Buzlulimonatam Cicikiz 64 yim aşko diyet yapmıyorum ama zaten iştah kalmadı hiç bişey yemek istemiyorum İnşallah ta kalır böyle 😂