Günaydın hanımlar, Leslie ile zayıflayanlar var mı? 20 kg kadar vermek istiyorum da ekmeği çıkardım hayatımdan şuan, birde leslie başlayayım diyorum? Önerilerinize de açığım 😇

safinazx valla kilo vermek aslında çok bast de bazen duygusal değişimler hayat şartları vs yapamıyoruz
    Hergğn olmasada düzenli yürüyüş hareket
    Şekere una yağa dikkat etmek belli saatlerden sonra yememek ve booool su içmek
    Sağlıklı düzenli beslenmek

Babyface evet öyle de, bir başlasak kilo vermeye aslında bir iki kilodan sonra daha da azimleniriz… Boyum 1.62 kilom ise 90′a kadar vardim, diyete karar verdiğimde henuz 85 kg’dum ☹️🥺

safinazx beb 10 kilo gerdim şimdi ikinciyi doğurdum yine leslie ile vermeyi düşünüyorum ama içimden gelmiyor şuan 😅🤭 benide gaza getir bilmiyorum fiziğim çok güzel bence basen hariç 😬🙈 ama popo için Leslie şart çok kalkık hoş oluyor bacaklarını da sekillendiriyor ben on kilo vermistim şimdi 65 im 50 olmak istiyorum bklm…yemene dikkat et salatayi bol ye nesela ara öğün yap

safinazx zaten 2 3 kilosu ödem. iki gundede gider o şişkınlık. bende bir ayda 5 kilo verdim .. ama 10 kilo biraz uçuk geldi bana

elifygt kastan mı yağdan mı nerden verdin 10 kiloyu :) hadi diyelim 3 kilon ödem. geri kalan 7 kilo nerden :) yok verdıysen söyle bende vereyim imkansız ama verdim dıyorsun 😁😂

bitterdelisi24 Tek öğün beslenme ile bende 9 kilo kadar verdim bir ay da. Hala geri almadım mesela. Elbette birazı kastan birazı yağdan birazda ödem olarak gitmişti. İmkansız değil 🙈

napolyonuneltisi cok ciddi anlamda spor ve egzersiz uygulaman gerekıyor o zaman. cunku tek öğünle olacak iş degıl. 10 gün hiçbirsey yeme gene de 10 kilo veremezsin. vucudunun ciddi anlamda enerji harcaması lazım ..
          o enerji de bende yok :)