Leslie
safinazx bende bugün başlayacagım leslieye
elifygt 1 ayda 10 kilo vermen bilimsel acıdan da mumkun gozukmuyor ama :) rekorlar kitaba yazılman lazım:)
bitterdelisi24 ödem veriliyor ya, araliki oruc ile bir haftada uc kilo vermiştim ama ödem gitti yağdan gitmemişti hemen ama on kiloyu bilemedim 🤔
safinazx zaten 2 3 kilosu ödem. iki gundede gider o şişkınlık. bende bir ayda 5 kilo verdim .. ama 10 kilo biraz uçuk geldi bana
bitterdelisi24 ödem ve kg olarak diyetisyenim çok güzel demişti 😊
elifygt kastan mı yağdan mı nerden verdin 10 kiloyu :) hadi diyelim 3 kilon ödem. geri kalan 7 kilo nerden :) yok verdıysen söyle bende vereyim imkansız ama verdim dıyorsun 😁😂
bitterdelisi24 Tek öğün beslenme ile bende 9 kilo kadar verdim bir ay da. Hala geri almadım mesela. Elbette birazı kastan birazı yağdan birazda ödem olarak gitmişti. İmkansız değil 🙈
napolyonuneltisi cok ciddi anlamda spor ve egzersiz uygulaman gerekıyor o zaman. cunku tek öğünle olacak iş degıl. 10 gün hiçbirsey yeme gene de 10 kilo veremezsin. vucudunun ciddi anlamda enerji harcaması lazım ..
o enerji de bende yok :)
safinazx kız sen safinazssın nasıl daha da zayıf olabilirsin kendine gel hajshajs🤣🤣
bitterdelisi24 Her gün sadece 40 dakika yürüdüm. Aşırı ağır bir egzersiz, spor yapmadım.
Etipetito hahah 😂😂😂😂
napolyonuneltisi dogrudur.
- Düzenlendi
bitterdelisi24 1 ay 1 hafta gibi bi süre de 10 kg gayet iyi bı sonuc hem yağ hem odemden verdim 2 ana öğün 3 ara öğün olarak ayrıca detoks yaptım saabah yürüyüş akşam Leslie . Bence sizin iradesiniz dusukki verememissiniz bu rakamda kg 🤣 darısı size artık 😊
elifygt fazla iyi
bir sonuc :) cevremde o kadar dıyetısyene giden var. en yakın arkadasm diyet yapıyo suan 74 le başladı tam bir ayda 69 a dustu. bana 10 kilo mantıklı gelmıyo benim fikrim