Snowflake korkma canım öyle çok zor bişi değil emin ol bilmiyorum herhalde çocuk istediği o kadar tavan oluyo ki inanki insan o acıyı umursamıyor
Rahim filmi
Semanur21 canım Özel hastanede mi çektirdin ?
Snowflake evet canım medikal parkta çektirdim
Semanur21 ücreti çok mu pahalıydı ? Çok şey soruyorum kusura bakma 🙈
Snowflake yok canım ne kusuru yardım edebiliyosam ne mutlu bana ücreti pahalıydı ama benim sosyal güvencim yok diye baya pahalı oldu yurtdışında kalıyorum diye türkiyede sosyal güvencem yok aneztezisiz 600 anestezili 700 dediler ben 600 verdim sosyal güvencesi olan yanlış hatırlamıyosam 250 gibi bişi dediler
Semanur21 çok sağol canım 😊
Snowflake rica ederim canım 😊 gerekiyorsa yaptır en azından için rahat olur tüplerim açık mı kapalı mı diye için içini yemez emin olursun bide gebelik şansınıda arttırıyormuş nasptir insan bilemez belki de bu şekilde olacak
Semanur21 aynen canım içim içimi yiyor enfeksiyon vardı onu hallettik şimdi tüplerde inşallah sıkıntı yoktur bende bebeğimi kucağıma almayı çok ama çok istiyorum Allahım inşallah nasip eder isteyen herkese 🙏
Snowflake amin canım inşallah bendede enfeksiyon vardı zaten türkiyeye gelmeden önce 4 gün boyunca hastanede yattım enfeksiyondan değerlerim 240 a çıkmıştı
Semanur21 bende almanyadayım canım o yüzden sordum ben istiyorum çektirmek ama doktoruma demedim daha sende sonuç ne çıktı peki ne dedi doktorun
Merveyldrm valla canım yurtdışında zor yaparlar çok yavaş işliyo herşey bizim burası öyle yani almanya öyle mi bilmiyorum benimki temiz çıktı sadece doktor şey dedi sol taraf biraz zor ilacı koydum diye ama şuan hiçbi sıkıntı yok herşey temiz yani
Semanur21 senin adına çok sevindim canım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek sahibi olursun 😊
Snowflake amin canım allah razı olsun cümlemizin inşallah 🥰🙏🏻🙏🏻
Semanur21 Benim prolaktin yüksek canım başka bir problem yok ama o da hamileliğe engel oluyor maalesef .
Semanur21 Benim bulunduğum yerde eski sistem şeklinde yapılıyormuş canm sonradan öğrendim Türkiye’de kolay hemen oluyormuş ama ben acayip zorlandım demirle içini karıştırdı resmen çıkan ağlıyordu ya .🙈
Denizzzzz canım özel macunlar var istersen sana sayfasını verebilirim ben şuan kist macunu kullanıyorum ve udi hindi yağı diye bi yağ var onu kullanıyorum gerçekten çok iyi herşeye o kadar iyi ki anlatamam düşün enfeksiyonum vardı o kadar kaşıntım vardı ki çok afedersin vajina völgem çok tahriş olmuştu kaşıntıdan ölüyodum dün sürdüğüm gibi ağrısıda kesildi kaşıntısıda bi görüş istersen sorununu anlat onlar bilgilendiriyorlar zaten
Denizzzzz bende bu yüzden çok korkuyodum baya diyolardı acıtıyo diye bacaklarım titreye titreye girdim odaya 😄
Semanur21 hatta semanur yönlendirdi diyin tanır
Semanur21 size bir şey sorsam