Meri12 evet canım bu
Rahim filmi
Semanur21 Aynen öyle canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin bu arada türkiyeye gittigini bilseydim yani görmedim hiç postlarda görsem sana söylerdim İstanbulda Profesör Cem Çelik var duymuşsunuzdur mutlaka yeşil dev adam lakabı instagramdan bakın bi uzun süre gebe kalamayan sorunu olan bütün herkese önerdim çok yakın bi tanıdıgımada önerdim adam efsane Allah ayagına taş deydirmesin her hastası pozitif sonuç alıyo hemde bir iki ayda o tanıdığımda şuan hamile beş altı senedir istiyodu olmuyodu.Tabi özel oldugu için masraflı biraz Ama durumu olan varsa mutlaka gitmesi gereken bi doktor 🙏🏻♥️
Merveyldrm bilseydim söylerdim canım ama benim istanbulda kalma fırsatım olmadı zaten gerçi bilseydim muhakkak zaman ayırırdım nasip değilmiş demekki çok teşekkür ederim canım 🥰
Semanur21 tesekkur ederim abla da sey eger gelseydi bugun gelirdi ama gelmwdi
Seraymesut35 rica ederim canım hatırladığım kadarıyla daha öncede sende gecikme olmuştu o yüzden dedim hayal kırıklığına uğrama rabbim hayırlısını nasip etsin yarın kan testi verebilirsen git test yap en azından daha erken öğrenirsin
Semanur21 abla evet içtigim guatr ilacından oluyor mus ve kıst olusmjstu o yuz den olmus ama suan hiç Bi sıkıntı yok adet geciktiricek bir sey yok nasıp kafama hiç takmadım zaten oylesine yapmıştım ovilasypn zaten bas donmesi mide bulantısı sık idrara cıkma vardı morelim bozulmaz yani cıkmasada dua et cıksın
Seraymesut35 canım kist zatwn adeti düzensiz yapıyor inşallah hayırlısıyla vardır canım ama tiroitte engelleyebiliyor haberin olsun sen doktora git kan testi ver net belli olur için içini yemesin en azından
Semanur21 Rica ederim canım Rabbim gönlümüze göre versin 🥰🥰
Merveyldrm amin canım aminn 🙏🏻🙏🏻🥰
Semanur21 Çok sağol canım olur vallahi bir sorayım daha önce sordum bir kaç yere ama yoktu kürü .
Semanur21 Ay ben bilmeden gittim ağlaya ağlaya çıktım 😂😂
Semanur21 Sağol canım bende bakıyorum hemen ya insallah şifa olsun hepimize🤲🥰
Denizzzzz valla canım o udi hindi yağı özellikle gerçekten çok iyi düşün covid için bile kullanıp iyileşenler var o derece yani sen sor seni yönlendirirler
Denizzzzz kıyamam ya bende çok korktum valla neyseki atlattık inşallah bi daha ihtiyaç olmaz 😄😄
Denizzzzz rica ederim canım amin inşallah yumurta geliştirici macunda var onuda aldım kist öacunundan sonra kullanmaya başlayacağım ki inşallah gerek kalmaz yinede nasip 💜
Semanur21 troit normal doktor sıkıntı yaratmaz dedi kist imde gecti 1 ay caksır suyu ile gecirdim Bi sorun kalmadı sükür
Seraymesut35 çakşır suyu çok iyi diyorlar özellikle gebelik için eşinde içebilir sperm sayısınıda çoğaltıyormuş
Semanur21 içti içti en cok o içti
Seraymesut35 şifa olsun inşallah canım
Semanur21 inşllh