Merveyldrm amin canım aminn 🙏🏻🙏🏻🥰
Rahim filmi
Semanur21 Çok sağol canım olur vallahi bir sorayım daha önce sordum bir kaç yere ama yoktu kürü .
Semanur21 Ay ben bilmeden gittim ağlaya ağlaya çıktım 😂😂
Semanur21 Sağol canım bende bakıyorum hemen ya insallah şifa olsun hepimize🤲🥰
Denizzzzz valla canım o udi hindi yağı özellikle gerçekten çok iyi düşün covid için bile kullanıp iyileşenler var o derece yani sen sor seni yönlendirirler
Denizzzzz kıyamam ya bende çok korktum valla neyseki atlattık inşallah bi daha ihtiyaç olmaz 😄😄
Denizzzzz rica ederim canım amin inşallah yumurta geliştirici macunda var onuda aldım kist öacunundan sonra kullanmaya başlayacağım ki inşallah gerek kalmaz yinede nasip 💜
Semanur21 troit normal doktor sıkıntı yaratmaz dedi kist imde gecti 1 ay caksır suyu ile gecirdim Bi sorun kalmadı sükür
Seraymesut35 çakşır suyu çok iyi diyorlar özellikle gebelik için eşinde içebilir sperm sayısınıda çoğaltıyormuş
Semanur21 içti içti en cok o içti
Seraymesut35 şifa olsun inşallah canım
Semanur21 inşllh
Semanur21 Aynen canım inşallah mutlaka alacağım hepimize şifa olsun güzel haberler verelim birbirimize ya🥰
Semanur21
Evet canm :) ben her gün ud hindi tozunu demleyip içiyodum, hakikaten çok güzel bi şey. Her şeye faydası varmış, Kokusu kötü olsada 😅
Denizzzzz inşallah canım hayırlısıyla 🙏🏻🙏🏻🥰
Deletedmom2 😄😄 evet ama yağı daha iyi bence çayı bi bardak içeceğine bi kaşık yağını iç daha iyi
Semanur21
Onuda deneriz 😅🤗
Deletedmom2 😄😄 bişi kalmadı ki denemediğimiz
Semanur21
😂❤️
Bilmedim güleyimmi yoksa ağlıyayımmı 🤦🏻♀️
Deletedmom2 boşver gül bence ağladıkça çözüm olmuyo no stres 😄 ben çok ağladım boş işe yaramadı artık o günlere dönmeye hiç niyetim yok önce kafada herşeyin güzel olması gerekiyor ki güzel şeyler yaşayalım