3.Geleneksel Cinsel Sorular ?
Busra72 evet
Busra72 evet
Busra72 evet
delihatunum normal birlikte mi oldunuz yani karı koca gibi gebelik olur diye korkmadinmi kız😂
Busra72 amiiin🤭
elifdedimbededim ben orda da aynıyim kimse laf edemez bana zgakhzxb
duru78 osman aga ve tüfeği geldi aklıma 😂😂😂babam vurur deyince
esinnnnnnn evet birlikte olduk 🤣 hiç aklıma bile gelmedi gebelik zaten bi kaç ay sonra kaçtım kocama evlendik 😁
1) en son 1 ay olmuştur. Çocuktan sonra hiç yapamıyoruz ya kocam çok istekli benim ne isteğim ne halim var 🥹 2) evet olduk hem de ilk tanışmaya geldigi zaman 😂 eşim yurt dışında yaşıyor tanısmaya geldıgı gün evlenene kadar her gelişinde yaptık 😂
aslankadini008 kızZ ilk tanıştığınız gün be ara yakınlaştınız😁😁😁
Ben ilk tanıştığım gün eve dönüşte elini sıkmayı bile unutmuştum🤣🤣🤣🤣
Babyface aile tanışmasıdır kız bence 😍
Busra72 1. Salı günü
Sevgili olduğumuzun 6. Ayından sonra her fırsatta oldu 😅🔥 arabada dağda bayırda onların evinde 😂
Busra72 1 bir iki saat önce usjazn
2 anasını bile ağlattık bir sene elimi tutmaktan öteye gitmeyen ilişki son 6 ayda fik fik yapmadan durmuyorduk😅😅 sonra da evlendik zatsnxgshxx
Busra72 nisanliyken imam nikahı vardı her fırsatta yapıyorduk 😁 şimdi bebek var çok zor oluyor 😭
En son dün yaptık.Yaptıkta denmez ama birbirimizi tatmin ettik adetliyim ama dayanamadım temas edince şeyine.Eliyle boşalttı o beni.Bende onu.😍
İlk birliktelik nişanlıyken oldu.Sürtünerek boşalıyorduk her fırsatta.Sonra bi gün bizim evde yalnızken sürtünürken dayanamadık ikimizde giriverdi harikaydı.İmam nikahımızda yoktu valla Allah affetsin 🙁