Busra72

1. Dün gece 🫣 bu gecede olacak gibi 🤣🤣
  2. Evlenmeden önce bişi yaşamadık öpüşme vs dışında evlendikten sonra herşeyş yaşadık bence evlenmeden önce bişiler yapmak bana iyi hissetirmezdi herşey yerinde güzel tabi herkes farklıdır saygı duyarım 🩶

aslankadini008 kızZ ilk tanıştığınız gün be ara yakınlaştınız😁😁😁
Ben ilk tanıştığım gün eve dönüşte elini sıkmayı bile unutmuştum🤣🤣🤣🤣

Busra72 en son ne zaman oldu hatirlamiyorum zor bir bebeğim var 😏😏
    Nisanliyken bir defa yakinlastik öpüsmeyle başladı elleşme öpme falan ilerliyordu ki ben durdurdum nikahtan sonra tamamladık 😂

Busra72 1. Salı günü

Sevgili olduğumuzun 6. Ayından sonra her fırsatta oldu 😅🔥 arabada dağda bayırda onların evinde 😂

Busra72
    1 Salı günü
    Nişanlıyken imam nikahlıydık oral sevişme elleşme kaynanamın evinde paso 🤪

Busra72 1 bir iki saat önce usjazn
    2 anasını bile ağlattık bir sene elimi tutmaktan öteye gitmeyen ilişki son 6 ayda fik fik yapmadan durmuyorduk😅😅 sonra da evlendik zatsnxgshxx

Busra72 nisanliyken imam nikahı vardı her fırsatta yapıyorduk 😁 şimdi bebek var çok zor oluyor 😭

En son dün yaptık.Yaptıkta denmez ama birbirimizi tatmin ettik adetliyim ama dayanamadım temas edince şeyine.Eliyle boşalttı o beni.Bende onu.😍
    İlk birliktelik nişanlıyken oldu.Sürtünerek boşalıyorduk her fırsatta.Sonra bi gün bizim evde yalnızken sürtünürken dayanamadık ikimizde giriverdi harikaydı.İmam nikahımızda yoktu valla Allah affetsin 🙁

Busra72 Sevgiliyken sürekli sex hayatımız vardı 3 yıl sonra evlendik zaten hala devamkeeee 😂

Busra72 en son dün gece yaptık
      Evlenmeden önce sadece sanal seç yapıyorduk çünkü uzaktaydik

Busra72 en son 4 gün falan oluyor malum 2 çocuk olunca 😅
      Biz kaçarak evlendik eşimin odasında sürekli sevişirdik en son beni gece çağırmıştı dayanamadık orda olmuştu 😂 nikaha 1 gün kalmıştı keşke 1 gün daha bekleseydim boş yere günaha girdim

Babyface Türkiye’ye ilk geldiği gün yani 😂😂

Busra72 en son Bi hafta önce oldu. Araya adetim girdi bugün bitiyor nasipse.
        2 . Soru da evet yakınlaşma çok oldu birliktelik olmadı.

Busra72 en son 15 gun olmusturdur olali evlenmeden once cok kez birlikte olduk allah affetsin

Busra72
        1- 2 gün önce yaptık 😂
        2- Sevgiliyken tam birleşme olmadı. Nikahımız mart düğün temmuzda oldu. Nikahtan 2 gün sonra yaptık dayanamadık.🤣

Busra72
        1 dün 😄
        2 Uzak mesafe ilişkisiydi muhabbeti oluyordu yanıma ilk gelişinde olmuştu bişeyler😄
        Sonra ayrıl barış ayrıl barış en son kaçarak evlendik bebemiz var fırsat buldukça artık😄😄