3.Geleneksel Cinsel Sorular ?
Busra72 1 bir iki saat önce usjazn
2 anasını bile ağlattık bir sene elimi tutmaktan öteye gitmeyen ilişki son 6 ayda fik fik yapmadan durmuyorduk😅😅 sonra da evlendik zatsnxgshxx
Busra72 nisanliyken imam nikahı vardı her fırsatta yapıyorduk 😁 şimdi bebek var çok zor oluyor 😭
En son dün yaptık.Yaptıkta denmez ama birbirimizi tatmin ettik adetliyim ama dayanamadım temas edince şeyine.Eliyle boşalttı o beni.Bende onu.😍
İlk birliktelik nişanlıyken oldu.Sürtünerek boşalıyorduk her fırsatta.Sonra bi gün bizim evde yalnızken sürtünürken dayanamadık ikimizde giriverdi harikaydı.İmam nikahımızda yoktu valla Allah affetsin 🙁
Biz nişanlıyken çok sevişirdik evlendik ilişkiye giremiyoruz kızlar bu durumu yaşayan varmı
Busra72 en son dün gece yaptık
Evlenmeden önce sadece sanal seç yapıyorduk çünkü uzaktaydik
Busra72
1- 2 gün önce yaptık 😂
2- Sevgiliyken tam birleşme olmadı. Nikahımız mart düğün temmuzda oldu. Nikahtan 2 gün sonra yaptık dayanamadık.🤣
elifdedimbededim onların bebelerini leylekler getirdi zaten kuşum. Bakma sen oradakilere orada ayy ayıp ayıp derler buraya kacarlar herseyi konuşurlar o ayıp diyenler.Öylelerinden korcaksın esas😏Çook gördük onlardan buralarda😏
knb22mm çekinecek ne varki?Bekarken mastürbasyon yaptıysanız aynısı işte.Eşim eliyle klitorisimi okşuyor devamlı ritmik olarak baskı uygulayınca boşalıyorsun zaten .Ben kendim yapınca hemen geliyordum ama eşim yapınca tam yerini tutturamayabiliyor o yüzden biraz daha uzun sürüyor 😀
Busra72 en son geçen hafta oldu çünkü regliydim bugün bitti ve patlama yasicaz akşam inşallah 😁
Bizim nisandan sonra imam nikahimiz oldu hemen evlenene kadar arabada sürekli seviştik kuytu köşeye çekip öpüştük ellestik ama ilk birleşme balayından 1 ay sonra oldu yapamadım canım yandi böyle olacağını bilsem balayinda sürekli yapardım derim hep🤣