Busra72
1 Salı günü
Nişanlıyken imam nikahlıydık oral sevişme elleşme kaynanamın evinde paso 🤪

Busra72 1 bir iki saat önce usjazn
2 anasını bile ağlattık bir sene elimi tutmaktan öteye gitmeyen ilişki son 6 ayda fik fik yapmadan durmuyorduk😅😅 sonra da evlendik zatsnxgshxx

Busra72 nisanliyken imam nikahı vardı her fırsatta yapıyorduk 😁 şimdi bebek var çok zor oluyor 😭

En son dün yaptık.Yaptıkta denmez ama birbirimizi tatmin ettik adetliyim ama dayanamadım temas edince şeyine.Eliyle boşalttı o beni.Bende onu.😍
İlk birliktelik nişanlıyken oldu.Sürtünerek boşalıyorduk her fırsatta.Sonra bi gün bizim evde yalnızken sürtünürken dayanamadık ikimizde giriverdi harikaydı.İmam nikahımızda yoktu valla Allah affetsin 🙁

Busra72 Sevgiliyken sürekli sex hayatımız vardı 3 yıl sonra evlendik zaten hala devamkeeee 😂

Busra72 en son dün gece yaptık
    Evlenmeden önce sadece sanal seç yapıyorduk çünkü uzaktaydik

Busra72 en son 4 gün falan oluyor malum 2 çocuk olunca 😅
    Biz kaçarak evlendik eşimin odasında sürekli sevişirdik en son beni gece çağırmıştı dayanamadık orda olmuştu 😂 nikaha 1 gün kalmıştı keşke 1 gün daha bekleseydim boş yere günaha girdim

Babyface Türkiye’ye ilk geldiği gün yani 😂😂

Busra72 en son Bi hafta önce oldu. Araya adetim girdi bugün bitiyor nasipse.
      2 . Soru da evet yakınlaşma çok oldu birliktelik olmadı.

Busra72 en son 15 gun olmusturdur olali evlenmeden once cok kez birlikte olduk allah affetsin

Busra72
      1- 2 gün önce yaptık 😂
      2- Sevgiliyken tam birleşme olmadı. Nikahımız mart düğün temmuzda oldu. Nikahtan 2 gün sonra yaptık dayanamadık.🤣

Busra72
      1 dün 😄
      2 Uzak mesafe ilişkisiydi muhabbeti oluyordu yanıma ilk gelişinde olmuştu bişeyler😄
      Sonra ayrıl barış ayrıl barış en son kaçarak evlendik bebemiz var fırsat buldukça artık😄😄

elifdedimbededim onların bebelerini leylekler getirdi zaten kuşum. Bakma sen oradakilere orada ayy ayıp ayıp derler buraya kacarlar herseyi konuşurlar o ayıp diyenler.Öylelerinden korcaksın esas😏Çook gördük onlardan buralarda😏

knb22mm çekinecek ne varki?Bekarken mastürbasyon yaptıysanız aynısı işte.Eşim eliyle klitorisimi okşuyor devamlı ritmik olarak baskı uygulayınca boşalıyorsun zaten .Ben kendim yapınca hemen geliyordum ama eşim yapınca tam yerini tutturamayabiliyor o yüzden biraz daha uzun sürüyor 😀

Busra72 en son geçen hafta oldu çünkü regliydim bugün bitti ve patlama yasicaz akşam inşallah 😁
        Bizim nisandan sonra imam nikahimiz oldu hemen evlenene kadar arabada sürekli seviştik kuytu köşeye çekip öpüştük ellestik ama ilk birleşme balayından 1 ay sonra oldu yapamadım canım yandi böyle olacağını bilsem balayinda sürekli yapardım derim hep🤣

guzelanne bende biliyorum bunu ama işte bana yapması tuhafıma gidiyor shhshs aslında çok normal ama her duyduğum genelde kocasına yapıp kendisine istemediği için bir süre sonra bana tuhaf geldi ama değil işte ya Allahım kır şu utancımı 😂

Busra72 en son cumartesi günü yaptım
          Evlenmeden önce nişanlıyken farklı şehirlerdeydik ama ayda 3-4 gün eşimin yanına gelirdim her gün yapardık aileler tanışma vs olduğu dönem yine gelmiştik her fırsatta yapardık 😅😅