Biz nişanlıyken çok sevişirdik evlendik ilişkiye giremiyoruz kızlar bu durumu yaşayan varmı
3.Geleneksel Cinsel Sorular ?
Busra72 en son dün gece yaptık
Evlenmeden önce sadece sanal seç yapıyorduk çünkü uzaktaydik
Busra72
1- 2 gün önce yaptık 😂
2- Sevgiliyken tam birleşme olmadı. Nikahımız mart düğün temmuzda oldu. Nikahtan 2 gün sonra yaptık dayanamadık.🤣
elifdedimbededim onların bebelerini leylekler getirdi zaten kuşum. Bakma sen oradakilere orada ayy ayıp ayıp derler buraya kacarlar herseyi konuşurlar o ayıp diyenler.Öylelerinden korcaksın esas😏Çook gördük onlardan buralarda😏
knb22mm çekinecek ne varki?Bekarken mastürbasyon yaptıysanız aynısı işte.Eşim eliyle klitorisimi okşuyor devamlı ritmik olarak baskı uygulayınca boşalıyorsun zaten .Ben kendim yapınca hemen geliyordum ama eşim yapınca tam yerini tutturamayabiliyor o yüzden biraz daha uzun sürüyor 😀
Busra72 en son geçen hafta oldu çünkü regliydim bugün bitti ve patlama yasicaz akşam inşallah 😁
Bizim nisandan sonra imam nikahimiz oldu hemen evlenene kadar arabada sürekli seviştik kuytu köşeye çekip öpüştük ellestik ama ilk birleşme balayından 1 ay sonra oldu yapamadım canım yandi böyle olacağını bilsem balayinda sürekli yapardım derim hep🤣
Busra72 1-cumartesi günü
Düğünden bir gün önce eşimin tarafının düğünü vardı bizim kıyafetlerde kendi evimizdeydi zaten yatak odasına girince kocama bakmam yetti ndjdjf
Busra72
1-Cuma günü tatlı bir Morning oldu 😂
2-Oldu 🔥
1.Gecen hafta oldu adet oldum yarın iyi patlama olur 🤣
2.kınaya 2 gün kala abisinin arabasında öpüşme oldu onun dışında birşey olmadı ayrı şehirlerde yaşıyorduk işten dolayı nişanlı iken 3 defa gelebildi sadece yanıma ilk evlenince 3 ay boyunca her gece durmadan yaptık
- Pazar günü oldu 🥳
- 5 yıl sevgili nişanlı derken çoktan işi pişirdik bulduğumuz her yerde 😄 evlenmeden önce yapılanlar daha ateşli oluyormuş kaçak olunca 🤪 şimdi 6 ayda 4 kere zor yaptık bebe yüzünden 😬
Dün akşam oldu
Bizde farklı şehirlerdeydik ilk tanıştığımızda direkten döndük zor durdurduk sonra o beni şehrime geldi dayanamadık sonra isteme nişan her fırsatta oldu fena ateşliyiz galiba hatta gelin alma oldu onun şehrine gelirken yolda yemek yemeye durduk orda wc de bile 😂😂
Şimdi niye o kadar abartmışız diyorum
Busra72
1 En son salı günü yaptık.
2 Nişanlık bakmaya gittikten sonra parkın tenha bir kısmında arka koltukta sürtünme şeklinde oldu üstümdeki tişörtü çıkarıp göğüslerimi yalamisti 🤭🤣