• +18
  • EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2

Bizde sevgiliyken bizim bırda dere kenarı vardı hep oraya gider kola cips yapar sonra arabaya geçerdik 🙈 girmek istemez anal yapmak isterdi bende acıdı için istemezdim sürütünme veya sevişme olurdı 🙈 ben çalışıyordum gece vardiyası diye evden çıktım bu beni aldı aparta gittik .rakılar meyveler çerezler aldık gittik .hazırladım işte ilk kez rakı içicez beraber balkona masa kurduk.ben birşey olmuyor diye içiyorum hızlı hızlı 😂😂 içeri geçtik yavaş yavaş seviştik falan ben diyorum gir o diyor yok 😂 anal istedi yok dedim sonra ben kusmaya başladım😂😂 dedim kusim yapalım tmm 😂 kustuktan sonra da duş aldım duştan sonrada öylece uyuyakalmışım 😂😂😂 rezillikti 😂 ama çok güzel zamanlardı şuan o heyecan olmuyor maalesef 😂

Gerçi benimki hep çekiyor da işte benim ki 😅😵‍💫😌

Her dakika s..ksem yok demiyorsun diyor 😅😅😅😅🥹😋

Ayyy bende anlatacam kızlar eşimle 7 yıl sevgiliydik 2 yıl boyunca herşeyi yaşadık ilişki dışında arabada dışarda her yerde 2 yıl sonra sevişirken ben dayanamadım artık buna hadi içime gir dedim bu dünden razıydı zaten hemen halletti beni orda ondan sonra evlenene kadar 5 yıl boyunca da her buluşmada ilişkiye girdik hiç es geçmedik valla boşuna buluşmuş olmayalım dedik evde araba da apartta otelde bahçede evlerinin çatısında her yerde ilişkiye girmeden ayrılamazdık valla 10 gün üst üste buluşsak ön günde yapardık bide uzun uzun hepsinde ama mükemmeldi hepsi şimdi 2 yıldır evliyiz haftada 1 yada 2 oluyor enerjim yetmiyor eşim söyleniyor sevgiliyken daha hevesliydin daha istekliydin öyle ol diyor

4 gün sonra

HurremSultan eşimle sevgiliyken de çok çoook ateşlii jartiyerli oyuncaklı sevişmelerimiz vardı ilk sevişmemiz onun şirketinde oldu beni masasına yatırıp….. seviştiğimiz masada çalışırken aklına sevişmemiz gelir alevlenirdii sürekli ahahahff 😂 sonra zaten yer zaman farketmedi. Bir gün sevgiliylen ablamda kalmıştık gece sevişmiştik çok heycanlıydıı