Uykulupingue herkesin tarzı farklı kuzum 😂
EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2
TombulHatun aynen öyle aşkom ilişkiye gelince reddetmez yapar ama heyecansız tutkusuz bir bey 😂😂
Uykulupingue onu da öyle kabullenecceksin napcan 😂
duru78 kizz kaynanan da sevinmis😂😂 benimki Dr öyle haaa istiyor ki hep seviselim🚀🚀
rumi21 ahaha anlamıştır tabi eltinin de yediği naneler aklına gelmistir😂😂😂
TombulHatun ben diyorum ona da adam emniyette çalıştığı için psikologu bozulmuş sanıyor ki her yerden içkili biri çıkabilir ve bizi picaklayabilir😂😂😂
HurremSultan doğru aşko soğan falan yeme 2 gün önce soğan yeyince orasıda öyle kokuyor. Çilek ye bol bol fkdjdkdd
HurremSultan bende korktm ayyaşın biri gelip cama yapışır mı diye adam haklı 😁😁
HurremSultan oiy kaynanaya bak ne güzel 😂😂
MedavikPastam ahaha yemiyorum yemiyorum zaten soğan yiyince fik fik de yapmiyroum😂😂😂
TombulHatun ama haz ağır basmış devam etmissiniz😂😂
Uykulupingue canım kaynanam çok iyidir sizden iyi olmasin💝🥲
MedavikPastam herkeste oluyormu bende spiral taktırmak istiyorum ama sürekli kanlı akıntı istemem ya
papatya800_ bende oluyor Allahin belasi mafetti benixxjnsx
HurremSultan maşallah canım benim 🫶🩷
HurremSultan çünkü bagaja geçtik ön cam hariç her yer film mi anca arabanın sallanmasını görürler eşim diyo yat aşağı ne ayyaşı 😃😃
HurremSultan eşimle evlenmeden önce bekar evi çook tutardık. Zaman zaman iş mesaisi uzadı diye aileme yalan söyler geceyi birlikte geçirirdik.
En güzel anımız şuydu: bir gün iş çıkışı aldı eşim beni (o zamanlar manitayız tabii) yolda yürürken kapısı açık bir apartman dikkatimizi çekti. E ikimiz ruh ikizi tabii hemen şeytanlık düşünüp birbirimize bakıp gülümsedik 🔥😂. Eşime dedim hadi şu binaya geçelim. Eşim bi afalladı ama görürler belki boşver dedi, bende korkma hadi girelim dedim. Girdik binaya . En üst kata çıktık. Çatı kapısı kısmına geçtik. Hafifte karanlıktı zaten ortam ambiyans çok müthişti. Duvara dayadı beni öpüştük önce, bir yandan elleşiyoruz, sonra eteğimi kaldırdım hadi gir içime dedim. Eşimde heyecanla hemen işe bağladı. Bi yandan ağzımı kapatmış ki inlersem ses duyulmasın . İş bitti sonra hemen üstümüzü düzeltip çıktık kapıya. Atraksiyonlu, böyle yakalanma korkusu olan sex hayatı beni çok etkiliyo. Monotonluk sevmiyorum 🥰
papatya800_ bence herkezide degiskenlik gosteriyo 2 yıldır var bende sprial kanlı akıntı falan olmadı hiç
TombulHatun ahahahha ya seni yiycem😂😂 korkma o zaman kız bizimki normal sedan araç anca koltukta yapilir😂😂🤪