• +18
  • EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2

TombulHatun ben diyorum ona da adam emniyette çalıştığı için psikologu bozulmuş sanıyor ki her yerden içkili biri çıkabilir ve bizi picaklayabilir😂😂😂

HurremSultan eşimle evlenmeden önce bekar evi çook tutardık. Zaman zaman iş mesaisi uzadı diye aileme yalan söyler geceyi birlikte geçirirdik.
    En güzel anımız şuydu: bir gün iş çıkışı aldı eşim beni (o zamanlar manitayız tabii) yolda yürürken kapısı açık bir apartman dikkatimizi çekti. E ikimiz ruh ikizi tabii hemen şeytanlık düşünüp birbirimize bakıp gülümsedik 🔥😂. Eşime dedim hadi şu binaya geçelim. Eşim bi afalladı ama görürler belki boşver dedi, bende korkma hadi girelim dedim. Girdik binaya . En üst kata çıktık. Çatı kapısı kısmına geçtik. Hafifte karanlıktı zaten ortam ambiyans çok müthişti. Duvara dayadı beni öpüştük önce, bir yandan elleşiyoruz, sonra eteğimi kaldırdım hadi gir içime dedim. Eşimde heyecanla hemen işe bağladı. Bi yandan ağzımı kapatmış ki inlersem ses duyulmasın . İş bitti sonra hemen üstümüzü düzeltip çıktık kapıya. Atraksiyonlu, böyle yakalanma korkusu olan sex hayatı beni çok etkiliyo. Monotonluk sevmiyorum 🥰

papatya800_ bence herkezide degiskenlik gosteriyo 2 yıldır var bende sprial kanlı akıntı falan olmadı hiç

TombulHatun ahahahha ya seni yiycem😂😂 korkma o zaman kız bizimki normal sedan araç anca koltukta yapilir😂😂🤪