Kamelia anaammmm kız ne güzel ne heyecanlı Cook zillisin jheee🤪🤪
EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2
HurremSultan öyleyim biraz😍. Çocuk var diye durulduk biraz . Yoksa affetmem . Arabada, balkonda, tenhalarda eşimi dürterdim ama annelik durduruyor beni 😂
Kamelia benide tesettürüm durduruyor🤗 o yuzdrn dışarıda yapamam çok dikkat ederim öyle şeylerle boynumu bile açmam öyle gören olsa kalp krizi falan geciririm heralde ahahahha
HurremSultan koltukta rahat etmedim ben sıkış tıkış zevk vermedi arkası mükkemmel 😄
TombulHatun Anamm herkes döktürmüş bende anlataamm 😂 biz eşimle üç ay çıktık sonra nişanlandık komşuyduk zaten yanyana binalarda oturuyoruz onların binada girişte kömürlükler var sıra sıra ama bina kapısı gibi kapısı var herkes direk giremiyo anlıyosun geleni sonrada sırayla daire numaralı kömürlükler onların ki boştu kaynanam eski koltuklarını koydurmuştu bize de gün doğduuu ahhahaha ne çocuklar bıraktık orda hala kaynanama gidince kocam bizin çocuklar okula başlıcak artık diyo fkjfkfkf tabi oğlumuz var 4 yaşında hahahah
HurremSultan ben açık olduğum için sorun yok. Tabii ulu orta yerlerde yapamam ama tenhalarda iyi oluyor 😂
Slaedz06 uygulamayı kadından çok özünde fahise olan erkekler kullanıyor. Hayırdır buraya kadar duştunuz mu açın kendi kendinize yazdığını +18 hikayeler dolu siteleri orada tatmin olun rezil herifler
yerdeniz06 Sakin ol o erkek değil ama senin kafayı yemiş bi olduğun belli, beni saldınız bu sefer o kıza mı taktınız kafayı?
HurremSultan biz evlenmeden her boku yedik tatile gittik eşim yurtdışında idi kaçar kaçar gelirdi dayanamıyordu 😃😃
MedavikPastam haha öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin kız😂🤣
yerdeniz06 arkdaşım sorunlu musun ilk yorumum değil burdski herkes beni tanıyor 2 tane evlat annesiyim bi stokla da ondan sonra yorumunu çak 🤣 keşke erkek olaydım
MedavikPastam sorma sorma çükümğz varda bizim mi haberimiz yok 🤣
HurremSultan ay hem de ne hurmalar yedik… dağda, bayırda, arabada, otelde, annesiyle yaşadığı evinde, otoparklarda abovvvvvvv🫠 tanıştığımız günden beri zaten aramızda inanılmaz bir çekim vardı, her fırsatta yiyisirdik zaten derken bir gün bir otelden yer ayırttı, olanlar oldu malum.. ben de iç çamaşırı düşkünü bir insanımdır, neler neler giymiştim o gün ona çok ama çok güzel bir gündü hatta ilkimiz diye video bile çekmiştik🫠 amaaaa gel gelelim şimdi 39 haftalık hamileyim, ay kızım anlar ayıp olur diye diye aylardır kuzen gibiyiz🫠
Eucleas Her gün birine takıyorlar bu manyaklar😂
HurremSultan kanka ben eşimle yemedim o hurmaları eşimden önceki sevgilimle yedim oda olurmu🙈
HurremSultan Boş ev bizimde favorimizdi✌😎
HurremSultan yemediğimi işaretlemişim ama yedim ya o hurmalardan 😂 oruç bozmuşluğumuz var senede bir iki kere gelirdi ondada ilişki haricinde herşeyi yaptık öptük elleştik yalaştık ne varsa 😂 ama şimdi o heyecanı yok eşimin ben çok istiyorum değişik mekan değişik yerler falan ne biliyim arabadır ormandır 😂😂😂 o çok sıradan yatak olsun tamam başka yere gerek yok 🙎🏻♀️
HurremSultan Aynısını eşim söylüyor rahatlıyorum 🤣
Kamelia cesaretinize hayranim canim.
Bilmediğim apartman ve en üst kat mük:)