Sibeltkh ahahah kız ilk kez böyle birseyler yasayinca nasıl hemen oral yaptiriyorsunuz😅😅 ben hala onu yapmadan Bi gün önce baharatlı şeyler vs yemiyorum bol bol su icip tatlı yiyorum ahahhhahahha
EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2
Betybety öyle galiba birazvznsx
HurremSultan neden bahart ne yapar ki anlamadım aşko
esinnnnnnn ne bilim intermette tadı gelir soğan yerseniz ağır koku.olur falan yazıyor işte hxksjxx midesi bulanmasin adamın
HurremSultan Anladım cnm
HurremSultan Birde ben anlatayım😝Nikah günümüzdu cumbur cemaat bizim tuttugumuz eve bakmaya geldiler ama daha döşeli değildi ev .Sonra evden çıktık kaynanam yılanın evi karşısı oraya geçtik eşim yalandan telefonumu unuttum alıp gelelimmi dedi bana bende masumca tamam dedim .Sonra eve geçtik bu hemen koltuğu açtı 😂 gel yatalım diyor bana şaşırdınmı dedim ustumuzdeki elbiselerle o da yooo dedi perdeyi çekti sevişelim o zmn dedi neyse bu uzandı koltuğa bende üstüne çıktım oh bir güzel yalasiyoz ahhaah sonra tabiki iyice azdik tam tam olacaktık mucumsuz kaynanam sağolsun niye bu kadar geç kaldılar diye bizim evin kapısını aciverdi anahtar onda vardı neye uğradığımı şaşırdım eşim hemen salona çıktı 😂 ben üstümü giyineduruyodum anası anladı haa tü haber edeydiniz diyo birde onun yzuune yarım kalmıştı sonra gece eşimle telefonda devam ettikkk🤩
Bizde 3 yıllık sevgililkden sonra evlenebildik genelde arabada sevişirdik… Nişanlı iken evlerinin çatıda ardiye gibi bir yer var oraya gitmek istedi ben çekindim altta yengesi annesi filan var kalabalık sırasımı şimdi demiştim ve tam gidiyorduk eltim kapı sesini duydu çıktk bakmaya bizi gördü merdivende çarıya çıkarken anladı sanırım güşüştük filan skdjdj saçmaydı yaş o vakitte ne alaka belliydi böle olacağı dkfk
TombulHatun tombulcum göl kenarına gitmeyi falan eşin mi istiyor sen mi söylüyorsun düşünüyorum aynı şeyi yaşasak acaba eşim söyler mi ben utanırmıyım 😂
Uykulupingue bizim ki köye gitme planını yaparken planlarınınn arasında vardı göl kenarına gitmek arabada ilk oldu bizim ama o istemeseydi bende söylerdim yani 😂
TombulHatun benim koca heyecansız ya onu anlıyorum bunları görünce 😂😂
Uykulupingue herkesin tarzı farklı kuzum 😂
TombulHatun aynen öyle aşkom ilişkiye gelince reddetmez yapar ama heyecansız tutkusuz bir bey 😂😂
Uykulupingue onu da öyle kabullenecceksin napcan 😂
duru78 kizz kaynanan da sevinmis😂😂 benimki Dr öyle haaa istiyor ki hep seviselim🚀🚀
rumi21 ahaha anlamıştır tabi eltinin de yediği naneler aklına gelmistir😂😂😂
TombulHatun ben diyorum ona da adam emniyette çalıştığı için psikologu bozulmuş sanıyor ki her yerden içkili biri çıkabilir ve bizi picaklayabilir😂😂😂
HurremSultan doğru aşko soğan falan yeme 2 gün önce soğan yeyince orasıda öyle kokuyor. Çilek ye bol bol fkdjdkdd
HurremSultan bende korktm ayyaşın biri gelip cama yapışır mı diye adam haklı 😁😁
HurremSultan oiy kaynanaya bak ne güzel 😂😂