• +18
  • EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2

Sibeltkh ahahah kız ilk kez böyle birseyler yasayinca nasıl hemen oral yaptiriyorsunuz😅😅 ben hala onu yapmadan Bi gün önce baharatlı şeyler vs yemiyorum bol bol su icip tatlı yiyorum ahahhhahahha

HurremSultan Birde ben anlatayım😝Nikah günümüzdu cumbur cemaat bizim tuttugumuz eve bakmaya geldiler ama daha döşeli değildi ev .Sonra evden çıktık kaynanam yılanın evi karşısı oraya geçtik eşim yalandan telefonumu unuttum alıp gelelimmi dedi bana bende masumca tamam dedim .Sonra eve geçtik bu hemen koltuğu açtı 😂 gel yatalım diyor bana şaşırdınmı dedim ustumuzdeki elbiselerle o da yooo dedi perdeyi çekti sevişelim o zmn dedi neyse bu uzandı koltuğa bende üstüne çıktım oh bir güzel yalasiyoz ahhaah sonra tabiki iyice azdik tam tam olacaktık mucumsuz kaynanam sağolsun niye bu kadar geç kaldılar diye bizim evin kapısını aciverdi anahtar onda vardı neye uğradığımı şaşırdım eşim hemen salona çıktı 😂 ben üstümü giyineduruyodum anası anladı haa tü haber edeydiniz diyo birde onun yzuune yarım kalmıştı sonra gece eşimle telefonda devam ettikkk🤩

duru78 komik ama güzel hoş gözümde canlandı birden sjdj :D :)

Bizde 3 yıllık sevgililkden sonra evlenebildik genelde arabada sevişirdik… Nişanlı iken evlerinin çatıda ardiye gibi bir yer var oraya gitmek istedi ben çekindim altta yengesi annesi filan var kalabalık sırasımı şimdi demiştim ve tam gidiyorduk eltim kapı sesini duydu çıktk bakmaya bizi gördü merdivende çarıya çıkarken anladı sanırım güşüştük filan skdjdj saçmaydı yaş o vakitte ne alaka belliydi böle olacağı dkfk

Uykulupingue bizim ki köye gitme planını yaparken planlarınınn arasında vardı göl kenarına gitmek arabada ilk oldu bizim ama o istemeseydi bende söylerdim yani 😂

TombulHatun ben diyorum ona da adam emniyette çalıştığı için psikologu bozulmuş sanıyor ki her yerden içkili biri çıkabilir ve bizi picaklayabilir😂😂😂