Slaedz06 valla 2 haftalık hamileyken mide bulantım vardı koku hassasiyetim vardı hatta ben hamileliğimi 3 haftalıkkrn öğrendim mide bulantısıyla

Ddimassh adet olacakmış hissi ama aşırı sancı olmamıştı 8 gün gecikincede testte çıkmıştı

Ddimassh ben de hamile olduğumu öğrendiğim ay adet sancısı çekmiştim kaç defa oldum galiba diye lavaboya gittim hamilelik belirtisi olarak da göğüs hassasiyetim vardı idrarım koyulaşmıştı akıntım çoğalmıştı bulantı halsizlik uyku halide vardı iki gün geçince test yaptım pozitifti

elifdedimbededim Hala bi şansım var o zaman .Ama dün ağrı kesici almakla almamak arasında çok kaldım.Normalde adetimde ağrı kesicisiz dayanamıyorum.Hamilelik durumu varsa ağrı kesici almak sakıncalı olur mu?

kimsinsen kimisi sekiz gün gecikince kimisi daha fazla gecikince test yapmış.2 gün gecikmeylede doğru sonuç çıkıyormu ?

Ddimassh evet çift çizgi görünce beta baktırdım betamda baya yüksek çıkmıştı ama maalesef bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım

Ddimassh canım alma her ihtimale karşı ama ben kendime diklomec yapıp bide majezik içmiştim doktorum bana şey demişti yani ilaç içtim bebege bi zarerı olur mu falan o da şey dedi yani orda henüz bebek yok kese bile tam yok kan pıhtısı bi zararı olmaz demişti ki mişlet neşer yapıyor sigara alkol emar röntgen ama sen yine de dayanmaya çalış içme ilaç bişey olmaz ama riske atma

elifdedimbededim saol canım kullanmıyım o zaman.İlk olunca pek bilgisi olmuyor insanın 🙏🏻🙏🏻

Ddimassh yok tam 1 aylıkken kusma olmaya başladı ama öncesinde bütün herşeyden tiksiniyordum

2 yıl sonra

Benimde 5 gün var regl olmama karnım ağrıyor hamilelik olurmu acaba

nurarc bekle bakalım regl olmazsan test yaparsın

Öyle yapim

Hamilelik belirtilerinde regl sancısı oluyomu