Rahim filmi
Semanur21 yaaaa canimmm cok sevindimmm 😍😍😍😍 O kadar stres o kadar düsünce cektiklerimiz ve sonunda oldu Allh saglikla kucagina almayi nasip etsin rahim filmi cektikten sonra hemen oldu degil mi faydasi oldugunu duymustum inan kendim hamileymisim gibi sevindim üst üste pozitifse vardir tabiki Rabbim isteyen herkese (bende dahil) nasip etsin 🙏🏻🌸💖
Sercem inşallah canım benim hayırlısıyla rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Merveyldrm aminn canım allah razı olsun bu güzel düşünceleriniz o kadar mutlu ediyor ki beni anlatamam rabbim sanada isteyen herkese de en güzelini hayırlısını nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Evet canım iki üç hafta oldu çektireli ve test pozitif çıktı hayırlısıyla pazartesi gidip kan verecem inşallah ordada çıkar içim rahat eder 🥰🥰😘😘
Semanur21 Hcg degeri o zamana kadar tam yükselir ve cikar Allahin izniyle adetinden kac gün gecti ona göre kanda cikiyo bazen erkense cikmiyo
Merveyldrm valla canım adetimi bilmiyorum çünkü son zamanlar baya düzensizdi en son adetim ayın 1ndeydi
Semanur21 anladim canim Rabbim hakkinda herseyin hayirlisini nasip etsin ♥️
Merveyldrm amin canım allah razı olsun cümlemizin inşallah 🥰😘🙏🏻🙏🏻
Semanur21 iyi akwamlar canim. Uzun zamandir senin mesajlarini goruyorum. Inanki cift cizgiyi gorunce cok sevindim. Allah hayirli salikli evlat nasip etsin InwaAllah. Rabbim seni ve isteyen her kesin kucagini bow koymasin. InwaAllah sonuna kadar sevinirsin ve bebegini sag salim kucagina alirsin. Dualarimdasin canim🌺
Free iyi akşamlar canım allah razı olsun canım benim inşallah aminn rabbim hepimize hayırlısnı nasip etsin inşallah 🥰🥰🙏🏻🙏🏻