knb22mm kızz göğsüne vurmasini falan bende seviyorum da yüze vurmak nedirrrr 😱 ben orda yokummm 😅😅 Saç çekilmesi zaten millimizz oldu ama onu da naif çekecek öyle hayvan gibi çekmeyecek çekerse bı tane vururum vallaaa 😂

Yasak_elma öf benim ki kendinden o kadar geçiyor ki 1-2 defa yaşadım uyardım sonra kafam kopacak sanmıştım hshshshs

knb22mm Tovbeee estaaaa 😅😅 yokk kizzz vallaha derken bile bı hoş oldum gittiiii ben yüzüme tonca bakım yapan kisiii yokk anam yokkk 😅 yapış yapış vallahi kusarim 🤭

Bsrkaya ay aşkım hayır öyle pisken değil orala başlamadan da vurdurabilirsin yani shhshs hem öyle ağız burun dalmıyor ya adam şap şap sese zevkleniyor bu kadar shshhs

MedavikPastam ne ahshhshs ben de kızdım istemsiz ama aşırı canımı yakmıştı sonra saçıma dokunmamaya başladı shshhs akşam dedim yaparken saçımı tut diye baktım insan gibi tutuyor shshhs

Bende yapıyorum eşime çok seviyor ama dayak yemiyorum sadece bazen saçımdan tutuyor ama çekmiyor

knb22mm haha yüze vurma olmadı hiç saç çekme degilde tutuyor yukarıda topluyor okşuyor yüzümü başımı saçımı birbirine giriyor🤣agza boşalmak istemiyor ama ilişki öncesi sinir ettiğim için bi keresinde gıcıklığına boşalmıştı bu da sana ceza olsun diye 😄

knb22mm şimdi oral yapmış biri olarak yorum yapıyorum 😅vurma yok ama saç ile oynayıp hafif çekme var mesela boşaltırken kendini kasıp çıkardığı ses benim fazlasıyla hoşuma gidiyor 🔥

Meraktan neee hahahaa ne hissettin o an ben kusardım ya zevk suyuna tahammülüm yok ona hiç olmazdı ehsh

knb22mm benim eşim boşalmak istiyor ama izin vermiyorum öğğğğğ oluyorum surata vurma yok saçımı hafif tutar

knb22mm haha tabiki koşarak banyoya gittim bi çamaşır suyuyla yıkamadıgım kaldı🤣sinir ettiğim için yaptığını söyledi gülerek bende bi daha böyle şeyler yapma hiç hoş değil daha zevk suyuna alışamadım yaptığına bak dedim hoşlanmadığım şeyleri söylerim direk isterse üzülsün😁

sadbarbie bana da bir kaç kes teklif etti net olduğumdan dolayı daha söylemez iğrenç geliyor bana ben elime bulaştığında bile istemsiz midem kalkıyor