Merveyldrm Merhaba 2 senelik evliyim çocuk istiyoruz adet düzensizliği olduğu için bir türlü olmadı sürekli gittiğim doktor hep aynı şeyler kan tahlili , ilaç vs yazıp gönderiyordu daha sonra doktorumu değiştirdim yaklaşık 7 aydır gidiyorum doktora ilk başta birkaç ay adetimin düzenli olup olmadığına baktı daha sonra rahim filmi çekti ve sol yumurtalığım görünmediği için laparoskopi ameliyatı oldum 3 gün sonra göbek deliğinden , göbeğin altından ve benim sıkıntım sol tarafta olduğu için sol taraftan 3 tane yerden girdiler tüpüm yapışık ve kapalıymış ki ameliyat ederken videomu da çekmiş bize göstermek için 2 ay sonra doktor kontrolü altında hamile kaldım 2 aylıktı biraz problemlerden dolayı düşük oldu malasef şimdi tekrar deniycez bakalım hayırlısı olsun herkes için 🤲🏻

Ada1453 Anladim Allah en yakin zamanda nasip etsin insAllah.Peki nasil bi ameliyat zorlugu varmi öncesi sonrasi falan ben izledim detayli zaten saglikciyim kendimde az cok biliyorum ama hic yasamadigim icin agrisini falan bilmiyorum sormak istedim

Merveyldrm herhangi bi zorluğu yok ameliyattan sonra birgün hastanede yatıyorsun diğer gün çıkıyorsun zaten yaklaşık 20 güne yakın kendini toparlıyorsun dikiş atılmadığı için evde her gün pansuman yapıyorsun sadece rahat hareket edemiyorsun ve tuvalete çıkma konusunda biraz sıkıntı yaşarsın tüpleri yakarak açtıkları için 1 haftaya kadar kanaman oluyor sadece özellikle tuvalete çıktığın zaman biraz canın yanıyor o kadar yani .

Ada1453 Anladım ben türkiyede hastanede görev yapıyodum zaten doktorlar falan tanıdıgımdı genelde rahattım.Ama almanyada yaşıyorum artık burda hiç bi operasyon olmadım sistemi pek bilmedigim için biraz korkuyorum bide aynen tuvalet sorunu olacagını biliyorum zaten.Hayırlısı olsun Sonuçları güzel olur olumlu olur da inşallah bebek için herşeye değer.O gelsin de her şeye razıyım.

Semanur21 Evet canım ben de doktoruma söyledim zaten rahim filmi istiyorum diye başta yapmadı.Çok iyi bi profesör ne yaptıgından emin oldugunu düşünüyorum.Bendeki sorun progesteronum çok düşük ve bu yüzden adet düzensizliğim var bugün tam 45 gündür regl olmadım geçen ay hiç bi ilaç kullanmadım ara verdiler.İncir kürü yaptım içtigim halde demekki yumurtalar çatlamadı.Bi sorun var diye düşünüyorum yoksa ameliyat demezdi doktorum.Herşeyin hayırlısı olsun canım o gelsin de gerçekten ameliyat tedavi vs herşeye razıyım 🙏🏻

Merveyldrm öyle canım rabbim o ameliyata gerek duymadan en güzelini nasip etsin canım benim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese sanada 🥰🥰🙏🏻🙏🏻

Semanur21 Aminnn Allah sanada verdi insAllah saglikla kucagina alirsin güzel bi gebelik gecirirsin Rabbim yüzüne bakti 💖😌

Semanur21 Canim dikkat et doktora git Allah korusun bi tehliken olabilir ona göre ilacini verir ama stres yapma stresle sürekli onu düsünürsen de Allah korusun iyi olmaz

Merveyldrm valla canım elimde değil bakalım hayırlısı artık yarın kan vemeye gideceğim doktor bakar mı bilmiyorum burda öyle iğrenç bi sistem var ki laboratuvar için ayrı doktor için ayrı randevu alınıyor

Merveyldrm inşallah canım valla korkmuyorda değilim bi doktora muayene olmadan içim rahat etmeyecek

Meri12 sağol canım allah razı olsun gittim kan verdim sonuç bugün elime ulaşmadı yarın ararlar herhalde ağrılarımda hala var😏

Semanur21 Hakkinda hayirlisi olsun canim.Bende gittim doktora aralik ayinda ameliyati yapicaklarmis üc ay bekliycek hatta dört ay cok agir ilaclar kullandim etkisinin vücuttan tamamen gecmesi gerekiyomus bekliycekler iste kendiliginden bisey olmazsa aralikta yapicaklar laparoskopiyi iste

Merveyldrm rabbim hiç gerek kalmadan hayırlısıyla nasip etsin canım benim beklemek zordur çok iyi bilirim ama şöyle bi detayda var allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🥰🥰🙏🏻

Semanur21 Aminn evet beklemek zor ama bi yandan kafam rahatladi cünkü simdi üc ay ilac yok tedavi yok bekliycez zten ameliyatta ne sorun varsa cikicak kafasiyla stres yapmam belki biraz unuturum okulada basliycam iki haftaya kafam dagilir diye düsünüyorum o yüzden Allahdan gelir belki araliga kadar insAllah Rabbim herkese ama herkese nsip etsin isteyen herkese 🙏🏻