Semanur21 Evet canım ben de doktoruma söyledim zaten rahim filmi istiyorum diye başta yapmadı.Çok iyi bi profesör ne yaptıgından emin oldugunu düşünüyorum.Bendeki sorun progesteronum çok düşük ve bu yüzden adet düzensizliğim var bugün tam 45 gündür regl olmadım geçen ay hiç bi ilaç kullanmadım ara verdiler.İncir kürü yaptım içtigim halde demekki yumurtalar çatlamadı.Bi sorun var diye düşünüyorum yoksa ameliyat demezdi doktorum.Herşeyin hayırlısı olsun canım o gelsin de gerçekten ameliyat tedavi vs herşeye razıyım 🙏🏻
Laparoskopi
Merveyldrm öyle canım rabbim o ameliyata gerek duymadan en güzelini nasip etsin canım benim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese sanada 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Semanur21 Aminnn Allah sanada verdi insAllah saglikla kucagina alirsin güzel bi gebelik gecirirsin Rabbim yüzüne bakti 💖😌
Merveyldrm allah razı olsun canım benim ay kaçgündür feci ağrılarım var çok korkuyorum ye böyle oluyo anlamadım
Meri12 adet olacakmışım gibi canım kasıklarım çok ağrıyo ve belim
Semanur21 Canim dikkat et doktora git Allah korusun bi tehliken olabilir ona göre ilacini verir ama stres yapma stresle sürekli onu düsünürsen de Allah korusun iyi olmaz
Semanur21 Bu agrilar normal canim bebek yerlesiyo rahim kaslari gevsiyo genisliyo cok normal
Merveyldrm valla canım elimde değil bakalım hayırlısı artık yarın kan vemeye gideceğim doktor bakar mı bilmiyorum burda öyle iğrenç bi sistem var ki laboratuvar için ayrı doktor için ayrı randevu alınıyor
Merveyldrm inşallah canım valla korkmuyorda değilim bi doktora muayene olmadan içim rahat etmeyecek
Meri12 sağol canım allah razı olsun gittim kan verdim sonuç bugün elime ulaşmadı yarın ararlar herhalde ağrılarımda hala var😏
Semanur21 Hakkinda hayirlisi olsun canim.Bende gittim doktora aralik ayinda ameliyati yapicaklarmis üc ay bekliycek hatta dört ay cok agir ilaclar kullandim etkisinin vücuttan tamamen gecmesi gerekiyomus bekliycekler iste kendiliginden bisey olmazsa aralikta yapicaklar laparoskopiyi iste
Merveyldrm rabbim hiç gerek kalmadan hayırlısıyla nasip etsin canım benim beklemek zordur çok iyi bilirim ama şöyle bi detayda var allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🥰🥰🙏🏻
Semanur21 Aminn evet beklemek zor ama bi yandan kafam rahatladi cünkü simdi üc ay ilac yok tedavi yok bekliycez zten ameliyatta ne sorun varsa cikicak kafasiyla stres yapmam belki biraz unuturum okulada basliycam iki haftaya kafam dagilir diye düsünüyorum o yüzden Allahdan gelir belki araliga kadar insAllah Rabbim herkese ama herkese nsip etsin isteyen herkese 🙏🏻
Meri12 amin canım benim 🙏🏻🥰
Merveyldrm kesinlikle öyle ben bir yıldır evliyim ve yurtdışındayım burda hiçbir şekilde hastaneye gidemiyodum tedavi için kabul etmiyorlardı ve bunun için çok stres yapıyodum türkiyeye gittim doktora gittim rahim filmi çektim ve aynı zamanda bitkisel olarakta tedavimi yaptım ve kafam rahattı buna rağmen olmasa demekki zamanı değil daha var diye düşünmeye başladım ve üç haftadır evime geldim test yaptım pozitif çıktı gerçekten kafadan atmakta çok önemli ben bir yıldır düşünmeden duramıyodum düşünmemin en çok sebebide kistimin olduğunu biliyodum ama tedavi olamıyodum bu beni çok yıpratıyordu seni çok iyi anlıyorum canım rabbim en güzelini nasip etsin hepimize sanada 🥰🙏🏻🙏🏻
Semanur21 Aminn canim insAllahhh Aynen öyle cokk zor beklemek düsünmek hele her ay adeti beklemek benimki asiri düzensiz zaten bugün tam 15 gün gecikti en son üc dört gün önce kan verdim cikmadi.Kist olusabilme ihtimalini düsünüyorum ama incir kürü yaptim düzenli nasil catlamadi yumurta anlamiyorum.Gec döllenme ihtimali geliyo hala aklima bak biliyorum bebek yok ama hala o ihtimali kafamdan atamiyorum biseyden emin olamamak o kadar sikinti ki..
Merveyldrm ben bi macun kullanıyordum kist macunu bide yumurta geliştirici almıştım ama kullanmadım önce kist macununu bitirmem lazımdı instagramda şifa dostunuzz diye bi sayfa var ben onuda kullandım onunda etkisi olmuştur muhakkak istersen bi bak ameliyatı bekleyene kadar onu kullanabilirsin