Merhaba hanımlar uyumaya çalışırken kafam takıldı bi sorayım dedim😅 benim planlı sezeryan doğumum olacak kısmetse daha 1 ay var tabi doktorum gün verdi ama net bi şekilde perşembe günü kontrolüm var konuşuruz dedi herneyse işte ağda yaptırmak için ne kadar kala yaptırmalıyım böyle ani bişey olurda hazırlıksız olurum diye çok korkuyorum 😬 birde burda 1 2 post yorumumda gördüm ağda doğumu tetikliyormuş var mı gerçekten böyle bişey kızlar
Bakım
Burnumageliyorduuuu bende hep agda yaptiriyordum, ama hamileyken hic ağda yaptirmadim. Cünkü kendini kasıyorsun ister istemez bebek strese girebilir. Ve sancı yapabilir. Hem ağda yapan kız yaptirma demisti bana, hem de annem yaptırma demişti. Bende hamileyken hep jilet kullanmak zorunda kaldim. Doğumdan sonra tekrar ağdaya başladim. Seninde doğumuna az kalmiş ama yine de ben olsam yaptirmazdim.
Sedaa ya bende yapmadım hamileliğim hiç ama jiletle biliyorsun ki 2günde bir uç veriyor ya tam o temiz değilken doğumum başlarsa bişey olursa diye çekiniyorum birde 1 ay temiz olurum sezeryan dikişlerim kendini toparlar diye düşündüm. İlk doğumumda jilet yaparak girmiştim sonrası zorladı tabi hemen çıktığı için
Burnumageliyorduuuu canım ben hamilelik boyunca makine kullandım ama doğum sezeryan olacak diye 3 gün önce ağda yaptım sancı olmqdi ama normalde ağda yapınca 40 gün sonra çıkardı doğum esnasında hemen çıkti ya yani 3 günde çıkmıştı ben şok
etoile yok artık jilet gibi neden öyle çabucak çıkmış ki çıkacaksa hiç omun stresini acısını çekmeyim bari
Burnumageliyorduuuu bende çok şaşırdım hormonlardan galiba
Burnumageliyorduuuu ya da kullandığım vitaminlerden
Burnumageliyorduuuu birde ben hiç ugrasmamak için o riski aldım lohusalık rahat geçsin diye
etoile bende sırf bu yüzden istiyorum bide sıcaklar ayrı bi sorun en azından 1 ay 40Gün kafam rahat geçiririm dikişlerimde o zamana kadar toparlar kendini dur düşündüm
- Düzenlendi
etoile ilk doğumumda jilet yapmıştım zor olmuştu oda eylüldeydi bi süre sezeryan dikişlerimin üzerini elleyememiştim psikolojik olarak sonrasında dikişimin 3 yerini yanlışlıkla kestim yaparken hatta Şuan kesiğin birinde kıl dönmem var sezeryanımda alınacak oda inşallah
Burnumageliyorduuuu çok geçmiş olsun ya
etoile sağolun 🙏🏻
Burnumageliyorduuuu benimde her iki doğumuma kontrol diye gidip doğuma alınmıştım. 😂 Normal doğumdu benimkiler o yüzden hastaneye gitmeden önce nolur nolmaz diye hep jilet yapip gidiyordum. Yani evet 2 günde cıkıyor malesef. Ama ağda acısını da cekemezdim o hamile halimle. Doğumdan sonrasi lohusayken de evet zorlu oluyor. Kıllar uzuyor ama dikiş oldugu icin birsey yapamiyorsun malesef 😪 hepsine katlandık 😂 ama o doğumdan sağ çıktığım için şükrediyordum, kıl mıl düsünmüyordum ben. 😂
Burnumageliyorduuuu korkma korkma aynı şeyden bende korktum ya hazırlıksız yakalanırsam diye yakalandım 😂 doktorum pazartesiye gün vermişti dedim pazar ağdaya giderim cuma doğurdum 😂 doktora ben ağdaya gidicem olmaz şimdi dedim kafayı yedin herelde dedi bacaklarıma bak dedim gülüyor kız yat ben kapatcam çıkınca jiletle alırsın demişti ayıp bişey yok demişti ama keşke daha önceden temizlenseydim ağdayı fazla kimse önermiyor
Burnumageliyorduuuu Bence de yapma ağda, normal doğum olsaydı yapardın ama sezaryen bu sancıların başlaya bilir ağdadan sonra. Her 3 günden bir jiletle venüs ile doğuma kadar sorun olmaz. Doğumdan sonrada dikişlerin iyleşir 10 güne falan yine temizlene bilirsin.