Balaca1998 olmuyorsun çünkü dün birine yazmıştım
eşin düz uzansın sen karnını yay gibi yap at binermiş gibi üstünde gel git cowgirl internetten bak bende ilk kez bu pozisyonda orgazm oldum ama kız o pozisyonda düz duruyor sen geriye doğru gidip geleceksin ileri değil inşallah anlatabilmişimdir ya ve zıplama sadece git gel

relaxon ay benim her şekilde kocama dayanamama arzusu var onun olmak zevk veriyor 😄pozisyon önemli degil benim için

Balaca1998 o sadece azdığın için oluyo boşalma işi farklı sürtünerek git gel yap dediğim gibi yani başka şekilde düz girip çıkarsa bişey anlamazsın belini kullan 👍🏻

Meraktan dimi 🤭 şuan her gün istese her gün yaparım gerçekten arkadaşın sıkıntısı farklı o yüzden pozisyonu önemli en azından kendini keşfedene kadar yoksa bize her türlüsü olur 😂 deli gibiyimvalla hamilelik etkiledi beni baya

Balaca1998 dene dene sonra olduğunu yazarsın 🤭🤭🤭♥️ onu bikere hissedince zaten sürekli aynı şeyi yakalamak için uğraşıyosun her seferi daha başka bi dünya gibi bişey 😂😂

relaxon haha benim hiç sönmeyen istegim var ama ben istersem 😄o isteyince çok ıslanmıyormuşum öyle diyor ben isteyerek gidersem daha güzel oluyormuş bu da bi tespit🤣

Balaca1998

Balaca1998 önce seni şevke getirmeli. Eğer düzgün bir ön sevisme olmaz ise boşalma zor. Senin etkilendigin noktalardan opmeli oksamali. Mesela ben sırtımdan ve boynumdan tahrik oluyorum. Özellikle oraları opturuyorum. Sonra ben yönlendiriyorum yani ve üste ben çıkınca boşalıyorum. Böyle aşırı bir rahatlama hissi

Balaca1998 boşalma ve orgazm çok farklı boşalma zamanı vücuda titreme geliyor aşırı hissediyorsun daha sonra devam etsin istemiyorsun zaten 😅😅 orgazm olunca kalbin ağzında atıyormuş gibi sık nefes alıp verme çok aşırı bir hissiyat oluyor vücudun uyuşuyor gibi aşırı bir arzu istek geliyor yaşamak gerekiyor 😅😅 boşalmaya çok şahit oldum da tam orgazm 1 defa tek oldu aşırı iyi

Balaca1998 bende anlamıyordum ama yorumda yazdıkları gibi eşimin böyle daha sert yapmasını veya bana daha çok değmesini istiyorum

Sedef412 animasyon olarak anlatınlar vardır ya bence bi araştırın

She_angel Ya bende de titreme çok oluyor gözüm dönüyor. Eşim bana saldırdığın da korkuyorum bazen demişti o derece ssjsjsjsjdgf 🤣🤣

Balaca1998 havalara uçuyorum, ayaklarım yerden kesiliyor. Titreme geliyor sonunda yük kalkmış gibi rahatlıyorsun. Sonra devaö edemiyorsun ilişkine gıdıklanır gibi ama rahatsız verici gıdıklama gibi oluyor devamı

Balaca1998 Herkesle aynı şeyleri söylüycekmis gibi hissediyorum ama yazicam yinede 😂
                Boşalma mastürbasyon yaparken de hissettigin adamın içinde git gel yaparken de hissettigin tatlı duygu o saniyelerde daha çok istek kasılma boşaldıktan sonra isteksizlik
                Orgazm genelde ben eşimi yondendirerek yaşıyorum bunu. Sırtım da yıkım var oraya dokunursa hoşuma gidiyor meme uçları ve boynumdan operse aşırı hoşuma gider. G noktami biliyor🤭 aşırı titreme kasılma arzulama kudurma falan filan 🤣🤣🤣🤣