Balaca1998 Herkesle aynı şeyleri söylüycekmis gibi hissediyorum ama yazicam yinede 😂
Boşalma mastürbasyon yaparken de hissettigin adamın içinde git gel yaparken de hissettigin tatlı duygu o saniyelerde daha çok istek kasılma boşaldıktan sonra isteksizlik
Orgazm genelde ben eşimi yondendirerek yaşıyorum bunu. Sırtım da yıkım var oraya dokunursa hoşuma gidiyor meme uçları ve boynumdan operse aşırı hoşuma gider. G noktami biliyor🤭 aşırı titreme kasılma arzulama kudurma falan filan 🤣🤣🤣🤣

Ben boşalamıyorum nedense ya çünkü ilişkimiz kısa sürüyor elinde erken boşalma sorunu vat beni boşaltamadan kendi boşslıypr haz slamıyorum..

rumi21 şakamısın sen neyine tövbe ediyorsun
      Ne işin var o zaman senin burda
      Öğrenmeye gelmedin mi buraya
      Tövbe tövbe ne tövbesi
      Aaayyy sinirlerim bozuldu

Arennn o zaman ben hep orgazm oluyorum ama boşalamıyorum anlattığına göre iyi mi kötü mü anlamadım 😂😂😂😂 genelde uyuşma kulağımda çınlama gibi gibi

buzdankalpler iyi işte ne güzel 😅😅 maşallah de orgazm olunca boşalma da olmuş oluyor canım zaten orgazm en dibi

Balaca1998 eşimin üzerinde yani cowgirl pozisyonunda sürtünüyorum sert bı şekilde ben o an boşalıyorum vücudum titriyor böyle değişik hoş bir rahatlama geliyor😁

Balaca1998 En güzel orgazm hazzını eşim bana oral yaparken ve benim üstte olduğum pozisyonda yaşıyorum 🥲 Muazzam bir his 🥲