Kızlaaar 💃var mı hamile kalmak için önerebileceğiniz şeyler nasip kısmet tabiki ama belki yaptığınız ve sonuç aldığınız şeyler vardır

kimsinsen Bunu yap hamile kalırsın diyeceğimiz bir formül yok maalesef. Ne kadardır planlıyorsunuz olmuyor? Eşinizle birlikte doktora gidin tahliller yaptırın. Hormonlara baktırın yumurtalıklara baktırın, eşiniz sperm testi versin

MedavikPastam benim daha öncesinde bi kürtaj tecrübem oldu maalesef o hamileliğim ilk seferde olmuştu şimdi tekrar düşünüyoruz ve insan ister istemez daha istekli ve hevesli oluyo ne zaman olur hemen tutar mı buz tarz düşünceleri daha yoğun yaşıyorum fikir almak amaçlıda sormak istedim

kimsinsen kesinlikle doktora gidin canım kürtaj yaşamışsın, testler verin yeniden böyle sonuçlanmaması için doktor ilaç yazsın önceden

kimsinsen kafanıza takmayın sürekli hamileliği düşünmeyin vakti zamanı gelince zaten oluyor ama stres çok büyük etken onun stresi yüzünden 3 yıl çocuğumuz olmadı o yüzden kafaya hiç takmayın

kimsinsen Hiç kafana takma. Stres böyle şeyleri daha çok tetikler. Kürtaj da olmuş olabilirsin benim arkadaşım 2 kez kürtaj oldu. Doktor 3e kadar normal karşılıyoruz dedi. O yüzden hiç kafana takma hayırlı zamanda nasip etsin inşallah rabbim 💕

kimsinsen amin inşallah 🙏 ama kafa dağıtacak şeyler edinin kendinize bu süreçte inanın stres çok etkili ben en son tüp bebekte denedim olmadı artık bıraktım işe girdim ve hoop 2.ci ayında hamile kalmışım 3 sene boşuna eziyet çektim belkide dedim ama vakti saatti gelince oluyor. O yüzden hiç kendinizi bu ay oldu mu olmadı mı diye şartlamayın

Aysegul-07 ilk düşükde test yapmıyolar ben kendim özelde yaptırmak istedim ilk gebelik için çok gerek olmadığını söylediler folik asit kullanıyorum

baldanparmak doğru söylüyorsun canım ama işte insan isteyince ister istemez sürekli onu düşünüyo hayırlısı bakalım

kimsinsen stres en çok etkileyen , akışına bırakmaya çalışın hayırlısı olsun

kimsinsen ben pcosluydum doktorum bana çocuğun olmaz anca tüp bebek demişti başta üzüldüm ama asla kabullenmedim ve düşünmemeye çalıştım hergün sabah akşam soğan suyu kaynattım içtim düzenli yapmak çok önemli sonra sağlıklı beslendim folik asit kullandım birde sabah yürüyüş yaptım bir baktım hamileyim ki ben daha düzgün adet bile olmuyordum 4-5 ayda bir oluyordum bazen olmuyordum bile Allahım nasip etti 3 hafta önce doğum yaptım

Hello33 ayy çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ben de diğeri ilk seferde olduğu için bundada öyle bi beklentiye girdim bu süreç uzarsa diye çekiniyorum

kimsinsen ben çok inanmıyorum bu tarz şeylere ama Etkisi olduguna şahit olmuşlugum var elbette Keçi boynuzu pekmezi her sabah aç karnına bi kaşık içebilirsin at senden yut allahtan demişler o hesap buda Ama allahın işi ne zaman gelir bebiş bilinmez ne zama stresi bırakırsın artık önemsemiyorum ne zaman gelirse kendi bilir dersen işte o anda geliyor o benek emin ol

1 sene sonunda hamile kaldım eşime takviye gıdalar vermeye başlamıştım.
                    Her sabah kahvaltı sonu 1 adet muz bir kaç ceviz ve keçiboynuzu içirdim. Akşamları ise sadece keçiboynuzu verdim 70 gün sonunda da hamile kaldım 😊 belki etkisi vardır

kimsinsen kesinlikle bebek için değil de zevk için birlikte olun. Haftada iki üç birliktelik yapın yumurtlama hesaplamak yerine. Bir kere hamile kaldıysan sorun yok kalabiliyorsun demektir 🤗