mavipanda Ben kapalıyım ama açıklara göre cok güzel seyler var.Sen mesela spormu istiyorsun klasik bi tarzmı nasıl tarzda yardımcı olayım kuzum

Cicekliperde Nasıl kardeşin sandın kız şakacıktanmı öyle dedin.şaka değilse arkadaşın nesi seni şüphelendirdi😂

etoile evet tabiki kendi tarzına uygun bulursan çok şıklar gerçekten

mavipanda bende tesettürlüyüm canım ama ev içinde açık giyiniyorum. Evde genelde şort crop tarzı takılıyorum şuan. Benim kız kardeşim açık, genelde balon kol elbiseler giyiyor yazın. Ucuş ucuş, açık olsaydim bende o tarz giyinirdim. İpli askılı elbiseleri fazla tercih etmiyor kardeşim, fazla açık olmasın diye. Birde paraşüt pantolon tarzını ben çok seviyorum. Üzerine fazla kısa olmayan bir crop 😁

mavipanda evet tesettür giyim eskisi gibi değil birçok çeşit var canım 😘

TombulHatun Elbiseye asık oldum resmen 🤩Renkleri,uçuş uçuşluğu,etek boyunun dozu cok tatlı bi elbise açık olsam mutlaka alırdım👌Milada cok güzel kıyafetler var gerçekten.Açıklar için daha çok ürün var ve kulanışlı şeyler mevcut öyle saçma sapan şeyler yok parasını hak ediyor

mavipanda Açık bayanlar icin spor giyim çok fazla canım.Ama ben diz üstü rengrenk desenli şifon elbiseleri çok seviyorum.Tobulun attığı bi elbise var onun gibi