Yasak_elma tesettürünü bulursan link at 😁 evde giymek içinde harika ama bu ay evde giymek için biraz fazla psra harcadım önmzdeki ay alırom sanırım bunu 😁
Kızlarım zevkinize güveniyorum
TombulHatun Tamam kuzum begendigim bisey olursa atarım👌Evde giymek icin pahalıdir bu😂
Yasak_elma kız evde temiziik yaparken giymicen zaten işi gücü bitirip eşin gelmeye yakın arada giy 😁
Yasak_elma evet ama olsun çok beğendim 😁 tesettürünü bulursan bunu almama gerek kalmaz 😁
MedavikPastam kesinlikle tam benim tadrlarım bunlar da giy çık Hem Rahat hem tek parça Hemde çok açık degil 👍
TombulHatun ay bunada bayıldım ya 😂
Enerciii Aynen çok rahatlar üzerinde hiçbir şey yok gibi
TombulHatun Sen bunu hangi siteden buldun🤔
TombulHatun Dogru söyluyorsun aslında😉😉
Yasak_elma trendyoldan buldum baktm ama tesettürünü göremedim
Yasak_elma ben giyerim öyle arada sık sık yapmayıp arada bir giyince güzel oluyor 😂😂
Enerciii ya bende çok beğendim el birliğiyle tesettürünü bulsak şunun bana da faydası dokunsa ben tesettürünü bulamasm da bunu evde giyerim 😂
TombulHatun böyle elbiseleri çok severim, ama şifonlar beni hep olduğumdan kat kat kilolu gösteriyor☹ o yuzden hep düz parçalar seçiyorum şifona hasret kaldım😐
@MedavikPastam linklerini atarmisin😍😍😍
MedavikPastam göstersin şifon elbise aşığıyım vallahi şifonu ince olursa kilolu göster miyor ya
Simsimm linkleri yok canım, fotoları vardı bende sadece
- Düzenlendi
mavipanda Son aldıklarımı bırakayım 🤗