Goat saten çok beğendim İnş dediğiniz gibi çıkar gerçekten çok iyi a olur mu, acaba 56 kiloyum 166 boyum jartiyer hiç giymedim deneme amaçlı aldım ama çok utanıyorum öyle şeylerden

• Goat bunu yanıtladı.

Goat peki uygun fiyatlı memnun kaldığınız ürünler varsa atar mısınız çpk sevinirim

• Goat bunu yanıtladı.

bulut17 saten olanları ben 2 sene önce almıştım hiç bi renginde de solma sateninde bozulma falan olmadı ki çeşitli renkleri hep uyurken üstümde olmasına ragmen. Jartiyerliyi aldıysa neden utanıcaksınki olur tabiki çekinmeden giy bence,ben sadece modelini beğenmediğim için söyledim sen beğenmişsin utanma bence giy nolcak 😁

bulut17 https://ty.gl/odwrz0djmm

En son bunu aldım dokusu güzel giyince rahatsız etmiyor danteli batmıyor genelde internetten almıyorum bizim burada bi magaza var bu tarz urunleri getiriyor gorerek almayı daha seviyorum

bulut17 canım içine sindiyse güle güle kullan. Daha güzelleri de nasip olur ins

bulut17 siyahlıyıda beğenmedim ben ya. O jartiyerde hic ilgi çekici seksi gelmedi bana 😂 farkli modellere bak istersen. Daha güzel seksi modeller var, mesela ben külot sütyen tarzı ayrı ayrı olan jartiyer modellerini cok seviyorum. Benimde alasım var, alırsam öyle alırım, bu resimdeki gibi almam.

bulut17 yani çokta dar durmasın bence, saten ya zaten, üstünde dökümlü hali daha güzel durur bence. M alsan sana olabilir.

bulut17 Kırmızının dışındakiler çok güzel.Benimde var onlara benzer ve eşimde bayılıyor üste cok güzel duruyorlar

Bunlar da uygun fiyatlı istersen bak

Yasak_elma öyle mi bende çok beğenerek seçtim özellikle saten ama kırmızılı niye beğenilmedi, anlamadım aslında jartiyer sonuçta fiyatına göre iptal mi etsem onu

bulut17 jartiyer olan ipleri kalçada duruyor genelde erkekler çok sever kaç tane alacaksın diğerleride çok hoş

bulut17 Yani sen begendiysen al sonucta cok kötü değil alinabilir.Ama ben olsam almazdım herkesin zevki farklıdır canım

bulut17
          1-bende de var kullanışlı yazın çok rahat oluyor elbise tarzı olarak giyme isteyince hep bacaktan geçirmeli olmuyor bazen elbisemi kaldırsın istiyorum eşim arada onu kullanıyorum
          2- bir değişiği var eşim tangasından dolayı çok seviyor.
          3- lastikli olması çok iyi eşim çekiştirip çekiştirip bırakıyor farklı bir his oluyor ahhshs ama güzel renklerde seçerseniz iyi olur