gul1555 bnde doktora gorunmeyi dusunuyorum hatta devlet hastanesinden pskiyatr randevusu aldim ama bakarmi yardimci olurmu bilmiyorum cunku bu doktorlar ilac yaziyolar ben bebek emziriyorum ilac kullanamam terapiye falan gitmek istiyorum eger samimi bi doktor olursa gittigim doktor ne yapmam ne gitmem gerektigini falan sorucam insallah yardimci olur cunku artik icimden hicbirsey yapasim gelmiyor randevuyu aldim mesela 5 gun falan oldu kirk kere fikir degistirdim bi kesin gidicem diyom bi hayir ya nasil gitcem utanirim diyom boyle cikmazdayim hakkimizda hayirlisi 🤷‍♀️

Mutlu_ sen söylemiyor musun annenlere gelince sıcak değilde karına gelince mi sıcak altına ben yatıyorum senşn o zman da ben sıcak derim de

She_angel evet sorun onda olsada benim de rahat olmam lazım . Kendi haline bırakayım ne yapıyorsa yapsın demem lazım arada

Enerciii gerçekten öyle iyilerin kıymeti hiç bilinmiyormus. Keşke baştan hiç alttan almasaydim onu yöneten olsaydım diyorum ama işte yapım öyle degilya yapamıyorum. Kendime kızıyorum. Valla boşanmak en kolayı geliyor artık dediğim gibi çocuğuma kiyamiyorum

Mutlu_ git canım bize iyi gelir diye düşünüyorum. Bunlar yüzünden saglimizdan oluyoruz.

gul1555 bende sendenim bacım iş geçti yani şu saatten sonra alttan alma bakalım kıyamet kopar sen hayırdır noldu derler geçti borun pazarı ikimiz için

sadbarbie dedim bir suru laf soyledim kendisi hasta kanser attlatti bi takim sikintilari var hala disari cikasi gelmiyo bana gelince onemsemiyo diyelim o gun baska isi varmis onalri birakmis donerken almis tamm banada boyle yap dedim ben seni cocukla nasil tek birakcam diyo bu hastalik donemi bizi cok yipratti artik eskisi gibi olamiyoruz hala sikintilari oldugu icinde fazla bisey diyemiyorum icime ata ata patlicam az kaldi

gul1555 aynn saglik maglik hak getire kendini degersiz hissetmek cok kotu bisey allah yardimcimiz olsun

gul1555 bende böyleyim yaa kendi kendimi üzerim küs duramam :(

gul1555 birini değiştirmek istiyorsan ilk önce kendini degiştirmelisin canım. Eşin resmen senin odak noktan olmuş. Ondan başka birsey düşünmüyorsun. Eşini bir kenara koy ve artık kendine odaklan. Sürekli alttan alırsan, her defasinda hep sen yanaşırsan olmaz. Biraz da eşine izin vermelisin, bırak biraz da o çabalasın, ne icin kavga edip küsüyorsunuz bilmiyorum ama ufak tefek şeyler için kavga etmeyin, görmezden gelin onu, umursamaz olun biraz. Kendinize değer verin biraz. Mesela eşim için yemek yapıyorum demeyin, ben kendi sevdiğim yemeği yapıyorum deyin, sadece ilişki yaşayacaginiz zaman süslenip püslenmeyin, evin içinde her zaman süslü püslü temiz olun. Sürekli eşinin peşinde koşma, sürekli eşimi mutlu edeyim diye uğraşma. Tabiki eşimiz canımız herşeyimiz, herkes kocasini çok seviyor, sevmesek niye evlenelim ama bu kadar da hayatı kendinize zindan etmeyin. Eşin tek başına dışari çikmana izin vermiyor mu, cocuk bebek arabasinda sakin duruyorsa koy arabaya çık gez tek başına, illa birine bağlı yaşama, kaçan kovalanir misali artik sen kaçmalısın ki eşin senin peşinden gelsin. Psikologa gitmeyi düşünüyormuşsun galiba, git bence senin için faydasi olur, rahatlamiş olursun ve kendi özgüvenin olur.

Sedaa aslında kendi başıma herşeyi yaparım hiç karışmaz ne kıskanır ne sorar nereye gittin neredeydin diye. Bu da beni huylandirir. İnsan hiç mi karısını kiskanmaz merak etmez diye. Dediğin gibi yine ona odaklanmış oluyorum kendimi. O beni hiç düşünmez ama ben onu sürekli düşünüyorum nerde mapiyor acaba diye. Kendime çeki düzen vermeliyim.

gul1555 erkekler nasıl olsa hep yanımda dediği kadınlar için çaba göstermez . Seni kaybetme korkusu yaşadıkları an içlerinde bir aşk ateşi canlanır nedense😀 her daim kaçan kovalanır bu hiç kimseye göre değişmez . Hepsinden bağımsız söyleme ksitediğim bir şey var yeryüzünde evlatlarımız hariç bizden kıymetli kimse olamaz bence . İnsan önce kendini sevip kendine değer vermeli . Duygularını anlıyorum . Umarım hakkında en güzeli olur. İnsan biriciktir ve saygıyı her zaöan hak eder . Önce kendin diyorum 🙂

damla61 evet o kaybetme korkusunu da hiç yaşamadığı için böyle malesef. İnşallah bende önce ben diyebilirim en yakın zamanda ❤️