Yine yazayım
Erdonun karısı çok çirkin ve bakımsız onca milyonları olmasına rağmen fjdkddk
Söylersen linçleneceğin bir şey yaz🗯
sacmalamaengin Günahını alma kadının asla laf söyletmem bak dur kaynana postuna çevirmeyelim şimdi 😂😂
MedavikPastam kendi çok mu yakışıklı 🤣🤣
Nurtrhnx1 akrep aşk kadınıdır seksidir bana bunlarla gel 😂😂
MedavikPastam kidste linçci tayfa varda burda yok bence. Burda herkes birbirine daha çok morel veriyor gibi 😇
MedavikPastam küçükken çirkin çocuklar büyükçe güzelleşiyor
Küçükken güzel çocuklar büyünce güzelleşiyor 🙅♀️🤷♀️🤷♀️
sacmalamaengin benimkide hep yapar ama benim için değil, kızları kocalarıyla mutlu olsun diye yapar ama hep büyü ters teper fjdkddk kızının kocası 2 senedir yurtdışında evine gelmiyor başka kadınla beraber. Bu yüzden büyü kötü bir şeydir
MedavikPastam bunda linç değil de övgü alabilirsin üstüne birde giyinmeyi asla bilmiyor o para bende olsa neler giyerim 😂😂
TombulHatun akrep ask kadını değil canim ya. Akrep ozel zevklerine düşkündür bunun adı aşk değil 😇😂😂😂
sacmalamaengin +1 +1 +1 net bis büyücülerr 😤
etoile kız sadece şeyimizin derdine mi yaşıyoruz sende ne yaptn aşık olduğumuz adamla dorukları yaşarız he başkası nasıldır bilemem ben kendi akrepliğimden bahsediyorum 😂😂
MedavikPastam ama sorsan çok korkarlar büyüden 🤣🤣
Nurtrhnx1 eşek sıpaları 🤣
TombulHatun Aynen ya kadın milyarder ama ezik gibi giyiniyor, dişlerinin arası bile boşluklu 😂😂
TombulHatun bebiş onu mu dedim :):)
sacmalamaengin yakalanıp ben herkesin iyiliği için yapıyorum diyene ne diyecez😂🤷🏻♀️
MedavikPastam o kadar yüzüne bakmadm ki dişi hiç dikkatimi çekmemiş hele o eşarp bağlaması dağlara taşlara aman ya ir tesettürlü olarak kınıyorum 😂
She_angel Harbiden öyle küçükken çirkin kız çocukları hem de büyüyünce çok güzel oluyorlar. Bizim ortaokulda kız vardı kıl yumağı gibi resmen sivilceli bir şeydi. Geçenlerde fotoğrafını gördüm yabancı kadınlar gibi güzelleşmiş
TombulHatun hahahahahaahahha