etoile Severiz doğru 😂😂
Söylersen linçleneceğin bir şey yaz🗯
MedavikPastam o gün anladım bunu 😂
MedavikPastam aaaa sen evlenmeden mi birlikte oldunn 🤣🤣
Askokuskom he ya üstüne bebe de yaptım🤣🤣
MedavikPastam ya valla kasıntı insanlardan nefffret ediyorum ya bu benim hayatım kimene yani allahtan kocam öyle değil 🤣
MedavikPastam 🤣🤣🤣🤣 bilmiyom kıs ben pek inanmam
MedavikPastam
bugüne kadar kaynanasıyla çatışmayan laf sokulmayan Didişmeyen Meleeeekler gibi geçineneler cindir aksini idda eden de nagmerttir 😂😂
Annesinden boşanamadan evlenen erkekler kapatılsın , uzaya gönderilsin 😂
Enerciii İmzamı atarım altına..😂
sacmalamaengin büyü yaptığını nasıl anlarız 😅😂
MedavikPastam bir koç burcu kadını olarak kın kın kınıyorum 😂😂
Mutluanne_ Zor insanlarınız ama😂
- Düzenlendi
Afrodit rüyamda seni gördüm anne saçından tutmuşlar itiraf et itiraf et diyorlardı ağlıyodun bi daha yapmıcam diye bugün şendeyiz bundan sonra ömrü boyunca onda olucaz diyorlardı neyi itiraf edicen diye sor 🤣🤣
sacmalamaengin ulan ahhahahah ha bu ne 😂 ay hayatta söylemez başka belirti falan yok mu 😂
Afrodit ahahhaaja ay benimki çok belli edince belirti konusunda iyi değilim gözüme soktular benim öyle farkettim 🤣🤣
sacmalamaengin ciddi mi kız naptılar nasıl anladın
sacmalamaengin kız bu kaynanalardan ne istiyorsunuz allah için 😂hepsi o kadar kötü degil be abartamyın anam
Afrodit ay anlatıcam biz hiç iyi anlaşamayız her kaynana gibi çok kıskanır eşimin tayini çıkınca bu ben götürttüm sanıp göz oldu bana normalde kızıma falanda hiç bakmaz sevmez sadece bir gün okunmuş bu şifalı ye diye sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyodu ama ekmek gibi birşey bi parça sadece ve kurumuş yani önceden hazırlanmış bişey bende elinden yicek değilim koy yerim diyodum sonra görümcemle konuşurken şey dediğini duydum “her şeyi yer yer onu geçiremedim boğazından bi” eşime anlatmıştım kavga edince ben aranız iyi olsun diye okunmuş yedircektim diyo 🤣