aurameselesibusekerim Kızlar mom da gördüm hoşuma gitti birbirimizi çok tanımasak da biraz samimiyetimiz var en sevdiğiniz iki ya da üç kişiyi etiketliyoruz ama etiketlenmeyenler alınmasın ben genel olarak çoğunuzu seviyorum ve başlıyorum 😂😍❤️ @HurremSultan @Slaedz06 @Sedaa Benimkiler bu kızçeler kafa yapısı muhabbet falan olarakk hadi sıra sizdee alınmaca darılmaca yokk😍
MedavikPastam aurameselesibusekerim Benimde sevdiğim çook kişi var ama madem 3 kişi etiketliyicez olsun😆 @Enerciii @sacmalamaengin @TombulHatun 😍😍😍
Bsrkaya aurameselesibusekerim Neee 3 kisii miiii 🥴 ommmassss ben bu kuralı bozarimmm 🙈 benim o kadar çok sevdiğim var ki hiç birini birinden ayirmadigim tek bir kişi yazamam beenn 😂 veee @bitterdelisi24 @TombulHatun @Yasak_elma @Seda @zarifhanim @Rouge @Nietzsche @HurremSultan @Ask_hosmus ben hep eskilerden gidiyorum galibaaaa 😂😂 yeni yenilerde de gözüme @MedavikPastam seni kestiriyorum beybisiiii 😂
Slaedz06 aurameselesibusekerim kıııaaaaz götünü yerimmm bende seni çok seviyorum aşkımmmmm bütün Peride ailesine aşığım biz bir aileyiz kıızz kimi seçiyim hepiniz aynısınız gözümmmdee
aurameselesibusekerim MedavikPastam ayy benim bi de sen varsın paylaşınca aklıma geldi sonra düzeltmeye üşendim ya💃😂
Enerciii MedavikPastam yaaa gerçekten mi çoook teşekkür ederim 🥰🥰 Benimde burda sevdigim çok var ben yine de bende iz bırakanları yazayım @MedavikPastam @mavikelebekk__ @Ask_hosmus 🥰❤️ Sanki liseden tanıyorum hissiyatı var sizde
aurameselesibusekerim MedavikPastam ayy canım benim çok mutlu oldum teşekkür ederiimmm buralardayım inşaAllah 🤭
aurameselesibusekerim etoile olabilirr çiçeğim daha çok kimseyi tanımıyorum zaten amaa insan görmese de bi sıcaklık oluyoo tanışınca 😍
etoile aurameselesibusekerim ben kimseyi etiketlemicem pek çok kişiye karşı sempatim var 3 ile sınırlamayacagim 🌼🌼🌼
Enerciii Ask_hosmus kız burda konuluyoruz yaa iz derken yüz isim cisim yok ama sanki tanışıyoruz gibi 😂😂 liseyi söylemem kimliğim çıkmasın buralarda acayip şeyler konuşuluyor cümle aleme rezil olmayalım😂😂😂
Sedaa Enerciii adana mı dedin, bende adanalıyım 😂 yaş kaç senin. Birde gercekten arkadas çıkıyormuşuz😅