• Muhabbet
  • Seven sevdiğine sevdiğini söylesin😂❤️

Enerciii bence de boşver 😅 ama eski postlarına baktım ,17 aylık bebegin varmiş galiba, benim etrafımda 17 aylik bebegi olan hiç tanıdığim yok😂

Sedaa ooohh bi sevndm😂😂 kız bişey olacagından degilde işte Buralarda fütursuzca konuyoruz ya ondan 😂😂

aurameselesibusekerim okudum okudum okudum yorumları anaaamm beni kimse sevmiyormuşş yaa🤭🤭🤭😂😂😂
      Dedim belki benide etiketlemiştir birileri🤣🤣🤣

Enerciii akraba olmadıktan sonra sorun olmaz bence 😅 arkadaşlar arasinda herşey konuşulabilir,😂

Sedaa olsun valla konuşma sen yine aran bozulur eder sen onu konuşmazsın ama o seni ekleyerek konuşur orda burda 😂

Enerciii yok kız öyle çok özel seylerimi anlatmam arkadaşlara. Herkesin bildiği şeyleri anlatirim. Şôyle yaptim böyle yaptim diye kimseye anlatmam. Sadece bazen kız kardeşimle üstü kapali konuşuruz. Birde çok sevdiğim görümcem var, onunla da ne zaman bir araya gelsek sex muhabbeti oluyor. 😂 36 yaşında ve 4 cocugu var. 5.yi yapsam mi diyor 🤣 birde çok cok samimi bir arkadaşim var, sex harici bütün sırlarımı biliyor. Çevrem çok geniştir ama cogu özelimi bilmez 😊

Sedaa oooh en güzelini yapıyorsunuz güvenin ama Yaslanmayın tam anlamıyla Unutmayın Agaç kesildiginde yaslandıgı tarafa Düşer 😂🥰😘

etoile yaaaaaa🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲💖💖💖💖💖💜💜💜💜💜🥳🥳🥳🥳🥳