• Muhabbet
  • Cilve nedir nasıl yapılır Allah aşkına 😵‍💫

rumi21 aslında ben aşırı temas severim hatta çocuk yokken bu yüzden kızardı eşim bunaltiyosun diye. Şimdi ise sıfıra indi çocuk olduğundan beri.😂 şimdi de ilgisiz olduğumu soyledi birkaç kez ama o da çok şikayetçi sayılmaz. Ama tabiki içten gelmeli bazen o kadar yoruluyorum ki unutuyorum bile,😂😂

Sinemsinem işte benim genel halim pyle olduöu için 😂 sonradan nasıl pyle olunur bilmiyorum
Yani ben hep öpmeyi dokunmayı hep sırıtmayı sevdiğim için😂😂😂😂hep yapışık vıcık vıcık bayılıyorum🤣😂😂 mesdla odadadır eşim ben mutfakata koşa koşa gider kapıdan elimle kalp yapar dpnerim 🤣🤣🤣 ne bilim ya o gelir öper gider

Sinemsinem Bende burada durayım belki birseyler duzeltie beni benimde dişil enerjim düşük ve tam bir odunum yapım soğuk yanasamiyorum😂

Sinemsinem zaman zaman benimde odunlugum tutsada elimden geldiğince naif olmaya çalışıyorum 😅

rumi21 aynen öyle anladım ben senin ne demek istediğini 😊 mıcmıc olmakta bayar herşey yerinde ve dozunda güzel

Sahra5 ahahahah bayıldım ya bu hareketine hiç gormeden güldürdü çok yaşa 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣böyle saglikli, ayakları yere sağlam basan, birbirine askla bağlı olan çiftler beni hep mutlu etmiştir, binlerce kez masallahhh💙💙💙

Sinemsinem 😂😂 teşekkür ederim
      🌸🌸🌸 ben biraz çocuk ruhluyom ondan böyle ilişkimiz 😂😂😂😂

HaHasmeftune işte bu çok önemli 😊 eşine karşı herkesten farklı bir bakışın olsun 🤭 bazen ben yicek gibi baktığımı çok belli ediyorum ya 🤭😅😅