rumi21 aslında ben aşırı temas severim hatta çocuk yokken bu yüzden kızardı eşim bunaltiyosun diye. Şimdi ise sıfıra indi çocuk olduğundan beri.😂 şimdi de ilgisiz olduğumu soyledi birkaç kez ama o da çok şikayetçi sayılmaz. Ama tabiki içten gelmeli bazen o kadar yoruluyorum ki unutuyorum bile,😂😂
Cilve nedir nasıl yapılır Allah aşkına 😵💫
Sinemsinem işte benim genel halim pyle olduöu için 😂 sonradan nasıl pyle olunur bilmiyorum
Yani ben hep öpmeyi dokunmayı hep sırıtmayı sevdiğim için😂😂😂😂hep yapışık vıcık vıcık bayılıyorum🤣😂😂 mesdla odadadır eşim ben mutfakata koşa koşa gider kapıdan elimle kalp yapar dpnerim 🤣🤣🤣 ne bilim ya o gelir öper gider
Sinemsinem artık gerisi sende yawrum💖😂😂
Sinemsinem Bende burada durayım belki birseyler duzeltie beni benimde dişil enerjim düşük ve tam bir odunum yapım soğuk yanasamiyorum😂
Sinemsinem zaman zaman benimde odunlugum tutsada elimden geldiğince naif olmaya çalışıyorum 😅
Sahra5 ahahahah bayıldım ya bu hareketine hiç gormeden güldürdü çok yaşa 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣böyle saglikli, ayakları yere sağlam basan, birbirine askla bağlı olan çiftler beni hep mutlu etmiştir, binlerce kez masallahhh💙💙💙
Sinemsinem 😂😂 teşekkür ederim
🌸🌸🌸 ben biraz çocuk ruhluyom ondan böyle ilişkimiz 😂😂😂😂
Birkul1 kız yuz ifadeni değiştiriyorum okurken şimdi farkettim😃😃🤣😂😂😂
HaHasmeftune nasıl yanii 🤭🤭
HaHasmeftune işte bu çok önemli 😊 eşine karşı herkesten farklı bir bakışın olsun 🤭 bazen ben yicek gibi baktığımı çok belli ediyorum ya 🤭😅😅