• +18
  • Dün gece yaşadığım 🔥

Cicekliperde herkesin zevk verdiği şey kendine bacm ben senin zevk aldığın şeyleri sorgulamıyorsam sende sormayacaksn

Bsrkaya bak sen, devam et post okumaya öyleyse belki birilerinden taktik alırsın da mastürbasyon postalarndan çıkıp kendi eşinle özel anlar yaşarsın

Oglunasik belli ki sen yeni olduğun için kimin ne yazdığını algılamakta güçlük cekiyorsun 🤭 o postlar benim değil kuzum neyse senin seviyene inemicem . Birazdan linclemeye gelirler zaten gardını almaya bak sen 😂

Bsrkaya Yok bebeğim gayet iyi anladım postu da senin o posta girip yorum yapman, benim postuma girip yaşadıklarımın zoruna gitmesi ilginç demek ki hayal ettiğin hayatı biz yaşıyoruz 😉🔥😂 ayrıca bu kadar rahatsız ediyorsa niye burdasın burası bu konuların konuşulduğu bir yer madem bayağı uzun süredir burdasın her şeyi göze alarak kalacaksın kuzuuuuu seni sksjsk

@“Medusa”#p848321hahahaha dikkatli oku tatlım ve beynini kullan oruspu kelimesini kullanmadım ama belki de arkadaş yatakta çok pasif utanıyordur o kelimeyi istemeyi ne dersin 😂

Oglunasik ben zevk aldığım şeyleri paylaşmıyorum ki sorgulayasın. Paylaşana saygı duyuyorum evet ama sana orospu denilmesi seni nasıl tahrik ediyor bunu anlamayamıyorum.

Oglunasik merhaba cnm trendyol da nioli yağı var onu iç çamaşırına 3 damla damlatıyor sun ne koku nede akıntı olur bence denemelisin çok güzel kokusu var ☺️