• +18
  • Dün gece yaşadığım 🔥

Kızlar 2 gün önce eşimle tartıştık ilk defa bu kadar uzun süre oldu konuşmadık 1 2 gün boyunca hic yüzüne bile bakmadım neyse dün akşam işten geldi yataktaydım ben bir sıcaklık hissettim ellerini vücudumda gezdiriyor yarı uykuluym aşırı hoşuma gidiyordu normalde ön sevişmeyi uzun tutan biri değil ama ben her zaman ona afedersiniz oruspuluk yapmışımdr kendisi de der bana oruspu ol diye mini seksi kıyafetler makyaj vs adamı delirtirdim kendisi de ilk defa dün aşırı mest etti beni bir yandan kulağıma oruspuu karım diye fısıldıyor bir yandan bebegim özür dilerim bir daha üzmicem seni diyor bir yandan okşuyor her tarafımı göğüslerimi mıncıklayıp duruyor birden vajinamı önce okşayıp sonra yalamaya başladı zevkten kudurdumm o nasıl güzel bir şey yaaaa🔥😂 keşke her akşam böyle yapsa acaba biseyler izleyip mi geldi yoksa gerçekten oruspusunu mu özledi 🙃😛 ne dersiniz var mı böyle kocası iğrenmeden vajinasını yalayan ksjdjs

Oglunasik, başlığı Dün gece yaşadığım 🔥 olarak değiştirdi.

Oglunasik benim ki de öyle kiz ne zaman istese açar yalar 🙈 aşırı sewiyor bnde bayılıyorum yapmasına siizn gece de güzel geçmiş cok hoşunuza gittiğini söyleyin yapar arada sizde mutlu olursunuz 😍

mavidenyoksunun kendisi yapar ama benim biraz midem bulanıyor ya akıntım olursa diye çok korkuyorum senin var mı vajinana sürdüğünü yağ veya koku vs trendyolda yenilebilir vücud yağları var ama hiç denemedim

Oglunasik Yok Canım sürmüyorum aslında akıntı vs bn de çok çekiniyorum bekarken de yapardık o zmn hiç çekinmezdim şimdi temizliğine eskisi kdr dikkat edemediğim için çekiniyorum

elifdedimbededim sjhdjshd kız benimde aşırı bulanır ama benim kocam azgın napayım 🤣 tabi benim vahşi cazibeme dayanamıyor o ayrı kudurttum adamı jsjdjs

Oglunasik vajinaya yag veya koku surulmez. Florasini bozarsiniz. Vucudunuza surun kokusu gelir zaten. Bi de temiz oldugunuz zaman sorun olmaz. Ayrica islandikca akinti olur tiksinse esiniz yapmazdi oyle dusunun

Oglunasik her zaman yalar 🤭 genelde seksten once dusa girerim tertemiz olurum o yuzden ekstra bısey surmeme gerek olmaz temiz olur ♥️ en sevdiğimiz 69😂

Oglunasik oyyyy okurken iritee oldumm bu ne yaa. 🥴 Bu aralar orosbu lafı meşhur oldu galibaa. Ne merakliymissiniz kendinize orosbu denilmesine. Ayrıcaa bu kadar detay verip yatak odanızı anlatmanizin manası neydii açık açık ya. 😑 yokk kimsee inan senin kadar orosbu olmak istemiyordur. Kocama da orosbuluk değil eşlik yapıyorum.

Bsrkaya beğenmiyorsan çık git kardeşim sana anlatmadım ki ben bunu ksjdjsjs😂 sen bu kadar mutlu olamıyorsun herhalde

Cicekliperde herkesin zevk verdiği şey kendine bacm ben senin zevk aldığın şeyleri sorgulamıyorsam sende sormayacaksn