Dün gece yaşadığım 🔥
Oglunasik bi midesi bulanan benim galiba . Gızzz ben niye böyleyim ya siz anlatırken kusasım geldi 🤪 sizin adınıza çok sevindim bol bol yapsın mutlu olun inşallah
- Düzenlendi
elifdedimbededim sjhdjshd kız benimde aşırı bulanır ama benim kocam azgın napayım 🤣 tabi benim vahşi cazibeme dayanamıyor o ayrı kudurttum adamı jsjdjs
Oglunasik her zaman yalar 🤭 genelde seksten once dusa girerim tertemiz olurum o yuzden ekstra bısey surmeme gerek olmaz temiz olur ♥️ en sevdiğimiz 69😂
Oglunasik oyyyy okurken iritee oldumm bu ne yaa. 🥴 Bu aralar orosbu lafı meşhur oldu galibaa. Ne merakliymissiniz kendinize orosbu denilmesine. Ayrıcaa bu kadar detay verip yatak odanızı anlatmanizin manası neydii açık açık ya. 😑 yokk kimsee inan senin kadar orosbu olmak istemiyordur. Kocama da orosbuluk değil eşlik yapıyorum.
Oglunasik kız benimki de çok azgın ben bildigin mal gibi yatıyorum o da bana kan verir gibi yatıyon az kıpırda da yaşadıgını anlayayım diyor 😀
Bsrkaya beğenmiyorsan çık git kardeşim sana anlatmadım ki ben bunu ksjdjsjs😂 sen bu kadar mutlu olamıyorsun herhalde
elifdedimbededim azck cilve yap kız sende öyle olur mu kuru kuru
Oglunasik orospu karım ne ya. Bu laflar sizi nasıl zevke getiriyor .
Cicekliperde herkesin zevk verdiği şey kendine bacm ben senin zevk aldığın şeyleri sorgulamıyorsam sende sormayacaksn
Bsrkaya aynen aynen hadi şimdi çık postumdan gözüm görmesin 😉
Cicekliperde Ayy buda yeni meşhur oldu 🙈 orosbu lafı ayrı bir hoşlarına gidiyorr kendisini öyle gördükleri için mi bilemedim artık 🤷🏻♀️
Bsrkaya bak sen, devam et post okumaya öyleyse belki birilerinden taktik alırsın da mastürbasyon postalarndan çıkıp kendi eşinle özel anlar yaşarsın
- Düzenlendi
Bsrkaya Yok bebeğim gayet iyi anladım postu da senin o posta girip yorum yapman, benim postuma girip yaşadıklarımın zoruna gitmesi ilginç demek ki hayal ettiğin hayatı biz yaşıyoruz 😉🔥😂 ayrıca bu kadar rahatsız ediyorsa niye burdasın burası bu konuların konuşulduğu bir yer madem bayağı uzun süredir burdasın her şeyi göze alarak kalacaksın kuzuuuuu seni sksjsk
- Düzenlendi
@“Medusa”#p848321hahahaha dikkatli oku tatlım ve beynini kullan oruspu kelimesini kullanmadım ama belki de arkadaş yatakta çok pasif utanıyordur o kelimeyi istemeyi ne dersin 😂