• Öneri
  • Çamaşırlarım çok kötü kokuyor ☹️

delihatunum ayyy bu derdi çok iyi bilirim çok uğraştım çünkü hepsini denedim galiba geçiren calgon oldu suları kireçli bir yerdeyseniz özellikle calgon alıp kullanın, birde makine temizleyiciyle temizleyin diğerlerini yazmışlar zaten onlara da dikkat ederseniz geçer

delihatunum yok kimyasal yok ki sirke karbonat sonuçta sürekli yapılırsa olabilir belki ama arada yapılırsa bişey olmaz

delihatunum benimde böyle oluyor süre bittiğinde yumuşatıcı atıyorum durulamada çalıştırıyorum o şekilde yumuşatıcının kokusu geliyor

uzunkiprikk öyle yapıyorum gene aynı az önce içini sildim makine temizleyiciyle yıkadım calgon koydum gene kokmuyor 🤦🏼‍♀️

delihatunum benm kapak böyle değil beyaz kapağı açınca işinde çevirip açtığın bir bölüm var uzunca çıkıyor içinde toz birikmiş oluyor

delihatunum deterjan bolumunz tıkanmış olabilir yani deterjan yumuşatıcı hortumu geçen video izledim biz çekmeceleri temizliyoruz ama içinde deterjan hortumu da tıkalı olunca kötü koku oluşuyor diye bir videoydu

delihatunum ya yanlış açmışsın ya da orası kırılmış canım öyle çıkmıyor o internette videoları var makine temizliği bi izle ona göre yeniden dene istersen

delihatunum ya benimki de vestek çıkıyor ama çevirerek açılıyor bu hafta evimde değilim yoksa atardm foto. Koku devam ederse sen servisi çağır bence

delihatunum çamşırlar bittikten sonra makinanın kapağını açık bırak kapama direk
        Arada bir de sirke limon tuzu falanla yıka sır makinenin içini ya da öule makinen içini trmizlemk içib biçeyler satılıyo ondan da al