Kızlar ilişki bittikten sonra hemen yataktan kalkar mısınız? Yoksa yatıp uyur musunuz o yapış yapış şeyin içinde. Boşalma olunca bn hemen fırlıyorum yataktan yanlış mı yapıyorum??.
Fiki fiki hakkında kızlar:) :p
kargobant eskiden arada uyurduk ama kızımdan sonra ve depremden sonra uyumuyoruz biraz sarılıp oynaşıp kızım uyanmadan duşa giriyoruz 🤣
kargobant Vala ben hemen ayağa kalkıyorum ki hemen geri aksin o akıntı uzanıp yatarsam hemen akmıyor buda benim geç banyo yapmama sebep oluyor kaç kez iki kere banyo yaptığımi Allah bilir 😁
TombulHatun yok ay oynaşma fln bizde birimiz bi tarafa birimiz bi tarafa yıkılıp kalıyoruz yorgunluktan. Max 3 4 dk durup banyoya koşuyom.
kargobant yarım saat uzanıyorum kalkmaya halim olmuyor sonra gidip Yıkanıyorum
Etipetito ıhhhııyyy bnde içime boşalmasına izin vermiyorum hiç. Spiral var ama geri de çekiliyo zaten çok. Memnunum hahahaha
MedavikPastam oho o saate kalsam uyurum
Cicikiz aynen yawrum.
kargobant oynaşmadan tadı olmuyo bazen masaj da yaptıeıyorm kendime 🤣
TombulHatun ohhh fırsatta istifade mi?
safinazx bazen onu bizde yaparız ama üzerime boşalmadığı zaman
kargobant uyumayın yine sevişin
kargobant kızlar
Cicikiz kargobant da direk çıkış yaptı sayfa kargo bant2 açtım asıl gircem o hesaba girmiyo
Etipetito kuzum o bizde geçerli değil erkekde geçerli kadınlar da gelen o akıntı abdestte engel değil ve tekrar o akıntı geldiğinde abdest almana gerek yok 😘
- Düzenlendi
Deliği gören buraya geliyor 😂😂
MedavikPastam yoh ya bana göre değil o vıcık vıcık vücutla sevişmek temiz olcak
delihatunum ne deliği gı