Kargobant2 duş aldıktan sonra ikinciye takat kalmıyor ama 🥴
Fiki fiki hakkında kızlar:) :p
MedavikPastam 2. Gözüm hiç kesmedi az önce ucundan döndük zaten 2. Nin jsjxjsnznsjsks
Kargobant2 hahahah boşver 😂
kargobant o anki psikolojimize bağlı bizim bebelerden biri uyandıysa kalkarım uyanmadıysa uzanırım 2,3 dakika 😂 tadı damağımda kalan şeyi hemen yok etmem😂😂
delihatunum de gız sancı yapar bnde demezsen hazımsızlaşırım deeeğ
delihatunum delik mi ahahahha 😂😂 delik değildir o delik olsa duramazlar 😂😂
Ask_hosmus vlfkala sen kadar düşkün olsaydım bilmiyom ki bizim oda duman atardı heralde….. Kxkdkxjdjd
kargobant o birazcık o anki ruh Halime bağlı oluyor ama max 4-5 dk sonra kalkıyorum bazen hemen kalkıyorum çocuktan dolayı 🙈
Bsrkaya biz 2. Bebeden sonra onu yapamaz olduk yavrum son günlerin tadını çıkar 😂😂😂
Kargobant2 ay çok uzun şuan anlatması bana 😂
Ask_hosmus kız delik nr Allah aşkına deli Hatun bacım cğnellik etiketi gören geliyor mu demek istedin
Kargobant2 yok benden daha düşkünü vardır heralde 😂😂
Ask_hosmus 😂 dedim noluyor ayol bu ne 😂
Kargobant2 Hahahah 🤣
delihatunum sen çok fenaksın yawrum valla… Dediğine frekansım yetmiyo lxmxkdmxmd
Kargobant2 anlamadım dostum bilene sor 😂
kargobant yok ya ben normalde de çok masaj yaptırırım kendime çok severim ama sevişmenin ütüne yaptırıp sonra duşa girince çifte rahatlamışlık oluyor
delihatunum azmış kudurmuş gibi posta koştuk 😂😂
Cicikiz bilen yokki. Şu an millet koca koynunda şu saat olmuş fiki fikileniyolar… Zevkiniz bol. Oldun bacılar bnde uyur iyi. Geceler 💕