TombulHatun kargobant eskiden arada uyurduk ama kızımdan sonra ve depremden sonra uyumuyoruz biraz sarılıp oynaşıp kızım uyanmadan duşa giriyoruz 🤣
kargobant TombulHatun yok ay oynaşma fln bizde birimiz bi tarafa birimiz bi tarafa yıkılıp kalıyoruz yorgunluktan. Max 3 4 dk durup banyoya koşuyom.
Etipetito kargobant Vala ben hemen ayağa kalkıyorum ki hemen geri aksin o akıntı uzanıp yatarsam hemen akmıyor buda benim geç banyo yapmama sebep oluyor kaç kez iki kere banyo yaptığımi Allah bilir 😁
kargobant Etipetito ıhhhııyyy bnde içime boşalmasına izin vermiyorum hiç. Spiral var ama geri de çekiliyo zaten çok. Memnunum hahahaha
Ask_hosmus Etipetito kuzum o bizde geçerli değil erkekde geçerli kadınlar da gelen o akıntı abdestte engel değil ve tekrar o akıntı geldiğinde abdest almana gerek yok 😘
Kargobant2 Cicikiz kargobant da direk çıkış yaptı sayfa kargo bant2 açtım asıl gircem o hesaba girmiyo
safinazx kargobant hemen kalkmam az daha sevisir sonra sırayla birbirimizi kaşırız, biraz uzanır tiktok reels vs izleriz 😂 o ne öyle is bitti hadi hemen kalk 🤣
TombulHatun kargobant yok ya ben normalde de çok masaj yaptırırım kendime çok severim ama sevişmenin ütüne yaptırıp sonra duşa girince çifte rahatlamışlık oluyor
Etipetito Ask_hosmus Öyle mi canım bilmiyodum inan kız bu şimdi mi söylenir 😂😂Vala sipiral var bende e dolayısıyla içe boşalma oluyor bazen gidip banyo yaptıktan sonra tekrar sperm akar benden o yüzden 2.ci kez banyoya son surat🏃♂️😂