TombulHatun kargobant yok ya ben normalde de çok masaj yaptırırım kendime çok severim ama sevişmenin ütüne yaptırıp sonra duşa girince çifte rahatlamışlık oluyor
Kargobant2 Cicikiz kargobant da direk çıkış yaptı sayfa kargo bant2 açtım asıl gircem o hesaba girmiyo
Ask_hosmus Etipetito kuzum o bizde geçerli değil erkekde geçerli kadınlar da gelen o akıntı abdestte engel değil ve tekrar o akıntı geldiğinde abdest almana gerek yok 😘
Etipetito Ask_hosmus Öyle mi canım bilmiyodum inan kız bu şimdi mi söylenir 😂😂Vala sipiral var bende e dolayısıyla içe boşalma oluyor bazen gidip banyo yaptıktan sonra tekrar sperm akar benden o yüzden 2.ci kez banyoya son surat🏃♂️😂
Ask_hosmus kargobant o anki psikolojimize bağlı bizim bebelerden biri uyandıysa kalkarım uyanmadıysa uzanırım 2,3 dakika 😂 tadı damağımda kalan şeyi hemen yok etmem😂😂
Kargobant2 Ask_hosmus vlfkala sen kadar düşkün olsaydım bilmiyom ki bizim oda duman atardı heralde….. Kxkdkxjdjd
Kargobant2 Ask_hosmus kız delik nr Allah aşkına deli Hatun bacım cğnellik etiketi gören geliyor mu demek istedin
Bsrkaya kargobant yokk asla gusulsuz uyuyamam , sariliriz iki koklasir opusuruz 10 dakika göğsüne yatarım sonra hadi ben duşa giriyorum derim 😂
belladonna kargobant o birazcık o anki ruh Halime bağlı oluyor ama max 4-5 dk sonra kalkıyorum bazen hemen kalkıyorum çocuktan dolayı 🙈