Kargobant2 delihatunum yuh artık o kadar değil bn banyo yapana kadar elimi bile sürmedim ilk ben duşumu alırım eşim sallardı hemen emziriym diye… Oda cozutmuş kuduruk
Ask_hosmus Kargobant2 ayıp ettin ben 4. Ye hamileyim yavrum daha büyütüyorum 😘 ama gene peşine geliyo sürekli hürrem gibiyim
Kargobant2 Ask_hosmus maşşallah sübhanallah valla. Bn bilmiyorum ya eşim zaten bida ha olması taraftarı değil keza bnde öyleyim gözüm kesmiyo ve kendimi yetersşz hissediyorum bazen
Etipetito Ask_hosmus Öyle mi canım bilmiyodum inan kız bu şimdi mi söylenir 😂😂Vala sipiral var bende e dolayısıyla içe boşalma oluyor bazen gidip banyo yaptıktan sonra tekrar sperm akar benden o yüzden 2.ci kez banyoya son surat🏃♂️😂
Ask_hosmus Etipetito yok kuzum😂 hani erkeklerde son meni geliyo ya o onlarda geçerli bizden erkek menisi gelindiği için sorun olmuyomuş😂😂 ben bazen duş aldıktan sonra geliyo otururken falan
gnm19 kargobant temizlenip geri geliyorum yatağa ilişkiden sonra sarılmak öpüşmek çok iyi hissettiriyo.
Etipetito Ask_hosmus hah işte bende de öyle oluyor şıp diye akıyor bende tekrar banyo yapıyodum Çok sağol canım bundan sonra ikinci banyo derdi yok💃😂