Bsrkaya biz 2. Bebeden sonra onu yapamaz olduk yavrum son günlerin tadını çıkar 😂😂😂
Fiki fiki hakkında kızlar:) :p
Kargobant2 ay çok uzun şuan anlatması bana 😂
Ask_hosmus kız delik nr Allah aşkına deli Hatun bacım cğnellik etiketi gören geliyor mu demek istedin
Kargobant2 yok benden daha düşkünü vardır heralde 😂😂
Ask_hosmus 😂 dedim noluyor ayol bu ne 😂
Kargobant2 Hahahah 🤣
delihatunum sen çok fenaksın yawrum valla… Dediğine frekansım yetmiyo lxmxkdmxmd
Kargobant2 anlamadım dostum bilene sor 😂
kargobant yok ya ben normalde de çok masaj yaptırırım kendime çok severim ama sevişmenin ütüne yaptırıp sonra duşa girince çifte rahatlamışlık oluyor
delihatunum azmış kudurmuş gibi posta koştuk 😂😂
Cicikiz bilen yokki. Şu an millet koca koynunda şu saat olmuş fiki fikileniyolar… Zevkiniz bol. Oldun bacılar bnde uyur iyi. Geceler 💕
Kargobant2 hahaha ben değilim 😂
Ask_hosmus hahahah yok kız o yüzden demedim başka bir şey kastettim aslında 😂 arkadaş postu açtı sonra çıkış yapmış başka hesap açmış baktım dedim ikisi de aynı isim kesin erkek 😂 hemen gelmiş buraya kızlar yazmış 1 dk önce katılmış dedim 😂
Kargobant2 yazdım aşağıda nedenini 😂
delihatunum Kİ yok profil koyacaktım hesaptan çıkış yaptı bşda da giremedim şifremi unuttum kargobant2 yaptım sonra garıyı garıııı 😂😂😂
Kargobant2 he işte benden ondan dedim deliği gören geliyor diye 😂
Ask_hosmus yaaa deme aşkoo yaaa 😂🙈 bana şimdiden hüzünü bastı zatennn 🥲
delihatunum sabah giriş yapmaya uğraşam gözüm almıyo şu an.
Kargobant2 bide kargobant ne kız 😂
Bsrkaya bu yüzden korkuyorum ya bida bebe yapmaktan yoksa kocaöla arkadaş oluruz 2 bebeyle uğraşmaktan.