Sahra5 işte çok belli olmuyor bende onu demek istedim bacısı değişik mı onu bilemem😄😆
Gögüsüm küçük
zehirlisarmasik mutlaka deniyicem inşAllah bir vakite kadar büyümez kremler falan büyütüyor sonra gidiyor
Sahra5 ya aslinda hiç bir şey demez hatda benim için yalan konuşur küçük güzel falan ama ben biliyorum işte aşiri büyükde istemiyorum ama işde göğüsüm var diye bileyim
zehirlisarmasik bacısı be kız🤣🤣
Enerciii kendimde zayifim
Sahra5 34 36 büyük oluyorlar
angell111 ben 36 alıyorum hep eskiden bi beden küçük alırdım sıksın da büyük gözüksün diye 🤣 valla bak ben neler yaptım da büyemdi çık en iyisi o kafadan senin bedenin öule eşin sevse de sevmesede o yani napıcan belki bir gün amrliyatla falan büyütürsün bilemem ama bence takma
Ben yaptım da bişey olmafı
angell111 anam benimkiler de keşke hep küçük kalaydı 😒 2 bebe doğurdum emzirdim büyüdüler ama emzirme dönemi bitince pörsüdüler utanmasalar bacaklarıma gelecekler 😂😂😂
angell111 benim bı kuzenim vardı küçüktü göğüsleri yok gibiydi evlendi bı doğum yaptı emziriyor şuan kocaman olmuş böyle dolgun bence şuanlik yapma
Sahra5 kız konuşurken bazen bacım bazen bacısı diye hitap ederim araya virgül koysaymisim iyiymiş ayyyy sesli güldüm yeminle komik olmuş okuyunca 🤣🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣
angell111 gönlüne göre oluverir InşAllah 😍
zehirlisarmasik İnşAllaj teşekkur ederimm
Sahra5 yazik hiç bir şey söylemez
Elisam2022 ay hamileyken nasıl ama taş gibi çok güzel oluyorlar ya sonra sonrası ölüden hallice 😂
Cicikiz İnek memesinden hallice şu an 😡🤭