• Muhabbet
  • hikayeee geliyorrrr 🥳🥳🥳🥳

etoile hayır seni asla unutmam :))) cok yardımcı oluyorsun bana hatta sen benim asistanım ol önce sana atim falan 😂😂😂

etoile gerilim kattım belki biraz aşk biraz cinsellik belki biraz korku araya polisiye falan dur bakalım😂🥰

@1dost @Orange-woman @Okyanusunkalbi @fistikli_gaymakli_baklava @Goat @Yasak_elma @SWiNDLER @Deleted19 @Hemsireanneg @LiTeraRy @Lagosiyawo @Lavinia_ @ZRaporu @Cicekliperde @Cappuccino @Nazen @Miskin2 ❤️ unuttuğum illaki vardır eskisini okuyanlardan 🙏 bazılarıda artık girmıyo ama gorurseniz okursunuz canım kızlar❤️

bitterdelisi24 çok yerinde bir karar vermişsin yazı dilin akıcı,karakter tasvirin kuvvetli ve hikaye olay örgün çok güzeldi bütün kısımları büyük bir heyecanla ve mest olarak okumuştum bu aralar paylaşılan bütün hikayeleri okuyorum sessiz takipçiyim 😉 hatta yorumlarını görünce keşke oda yazsaydı diyordum ama hazır hissettiğinde dönmek istediğini de biliyordum çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum eminim ki yine harikalar yaratacaksın 🌸

Simirna35 cok iyi hatırlarım asla unutmam hafızam kuvvetlidir 🥰 kullanıcı adını değiştirmiştin baya konusuyorduk sende postlarda hatta 🥰🥰

Okyanusunkalbi senin fikrin benim için cok önemli çünkü ben yazarken emek verirken gerçekten heyecanla bekliyordun diğer bölümü buda beni baya tesvik edıyordu 🥰🥰 o yüzden ben çok tesekkr ederim 🙏❤️